ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Τότε θα γίνει η κλήρωση των μπαράζ - Η σέντρα των ομίλων

Σύμφωνα με το onsports.gr η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου θα πραγματοποιηθεί αύριο ενώ η πρώτη σέντρα στον Βόρειο όμιλο που συμμετέχει και ο Διαγόρας θα γίνει στις 20 Ιουνίου
Γ’ Εθνική: Τότε θα γίνει η κλήρωση των μπαράζ - Η σέντρα των ομίλων

Η ΕΠΟ προχωρά άμεσα στην κλήρωση των μπαράζ ανόδου.

Εκκρεμότητες υπάρχουν ακόμα στη Γ’ Εθνική, αλλά η ΕΠΟ προχωρά στην κλήρωση των μπαράζ ανόδου. Συγκεκριμένα, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (9/6) στις 16:00 και θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

Σε αυτή θα συμμετέχουν οι πρωταθλητές των 10 ομίλων της Γ’ Εθνικής, χωρισμένοι σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων, με γεωγραφικά κριτήρια. Συγκεκριμένα, μαζί θα αγωνιστούν οι πρωταθλητές των ομίλων 1-5 και 6-10. Τα παιχνίδια θα είναι μονά και οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα πάρουν το εισιτήριο για τη νέα Super League 2.

Οι εννέα πρωταθλητές είναι οι Ορφέας Ξάνθης (1ος), Ποσειδών Μηχανιώνας (2ος), Αναγέννηση Καρδίτσας (3ος), Διαγόρας Στεφανοβικείου (4ος), Αχέρων Καναλακίου (5ος), Πανιώνιος (6ος), Κηφισιά (7ος), Θύελλα Ραφήνας (8ος), Ηρόδοτος (10ος) και απομένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον 9ο όμιλο.

Στον βόρειο όμιλο που θα προκύψει, η σέντρα έχει οριστεί για τις 20/6, ενώ στον νότιο όμιλο, όπου ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες και η δράση στον 9ο όμιλο αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 23/6, η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 27/6.

πηγή: osnports.gr