ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπαθής: Καθόλου τυχαία επιτυχία - Να δείξουμε γιατί είμαστε πρωταθλητές

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει με τη σειρά του ο εκ των αρχηγών του Διαγόρα, Χρήστος Σπαθής, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ` Εθνικής
Σπαθής: Καθόλου τυχαία επιτυχία - Να δείξουμε γιατί είμαστε πρωταθλητές
Οι δύο Βελεστινιώτες του πρωταθλητή Διαγόρα, Γιώργος Αλεξίου και Χρήστος Σπαθής

Ο Βελεστινιώτης αμυντικός έκανε λόγο για δικαίωση των προσπαθειών του συλλόγου αλλά και για νέα πρόκληση στο επερχόμενο "ειδικό πρωτάθλημα" ανόδου. "Είμαι ευτυχισμένος για το πρωτάθλημα αυτό. Είναι ένας τίτλος που δεν είχα κατακτήσει ξανά", σημείωσε ακόμα σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Βαγόνι.

Αναλυτικά:

Αναμφίβολα πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για την ομάδα του Διαγόρα. Η επιτυχία είναι πολύ σημαντικά και διόλου τυχαία. Από το καλοκαίρι ο σύλλογος ήταν οργανωμένος διοικητικά. Με πολύ καλό προπονητή και τις κατάλληλες προσθήκες δυλέψαμε αρκετά και βρεθήκαμε στην κορυφή από την 1η αγωνιστική και σε αυτό το πρωτάθλημα του ενός γύρου διατηρηθήκαμε εκεί μέχρι το φινάλε.

Προσωπικά, είμαι ευτυχισμένος για το πρωτάθλημα αυτό. Είναι ένας τίτλος που δεν είχα κατακτήσει ξανά και είμαι πολύ χαρούμενος 

Ωστόσο τίποτα δεν τελείωνει. Έχουμε μπροστά μας τα μπαράζ ανόδου, μία νέα πρόκληση. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που δημιουργήσαμε, να δείξουμε ότι δεν ήμασταν τυχαία πρωταθλητές στον όμιλο.