ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Άγιο Γεώργιο προπονείται η Καλαμάτα

Τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στον Άγιο Γεώργιο θα χρησιμοποιήσει σήμερα το απόγευμα η Καλαμάτα, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για το αυριανό ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου
Στον Άγιο Γεώργιο προπονείται η Καλαμάτα

Για την κομβικής σημασίας αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου προετοιμάζεται η Μαύρη Θύελλα, γνωρίζοντας πως αν περάσει αλώβητη από το γήπεδο της Νεάπολης θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς.

Οι μελανόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το Σαββατιάτικο (17:00, ΕΡΤ3) παιχνίδι με προπόνηση που θα κάνουν την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου, στο Βελεστίνο (σ..σ Άγιος Γεώργιος). Η αποστολή θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της ίδιας μέρας από την μεσσηνιακή πρωτεύουσα και θα μεταβεί στην Μαγνησία με μία ενδιάμεση στάση για φαγητό.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα χρειαστεί να διαφοροποιήσει τα πλάνα του τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τα μετόπισθεν καθώς ο Τιμόθεος Τσελεπίδης αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τν Αστέρα Βλαχιώτη και έτσι θέση στο κέντρο της μελανόλευκης άμυνας δίπλα στον ΤζούνιορΜπακαγιόκο θα πάρει ένας εκ των Αλεξάνδρου Γκαλίτσιου, Ηλία Ευαγγέλου.

Εκτός μάχης τέθηκε ο Κώστας Καπούταγλης, ο οποίος χτύπησε στην προπόνηση ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονούνται κανονικά και μαζί τους ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος ο οποίος επιστρέφει από την τιμωρία του.

πηγή: sport365.gr