ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διάκριση για μαθητή από το Βελεστίνο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό “Θαλής”

Ο μαθητής της Β` Γυμνασίου Βελεστίνου, Παναγιώτης Μπατακόγιας, ήταν ανάμεσα στους διακριθέντες και θα λάβει μέρος απευθείας στην Γ΄ φάση του διαγωνισμού "ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ"
Διάκριση για μαθητή από το Βελεστίνο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό “Θαλής”

Από την Επιτροπή Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 81ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού "Θαλής", για τους μαθητές των τάξεων Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίνονται θα λάβουν μέρος απευθείας στην Γ΄ φάση του διαγωνισμού "ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ" που θα διεξαχθεί στις 5 Ιουνίου σε εξεταστικό κέντρο που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Επίσης ανακοινώθηκαν και συμπληρωματικά  αποτελέσματα του 10ου Τοπικού Μαθητικού Διαγωνισμού στα μαθηματικά "Ο Θαλής για την Α΄ Γυμνασίου". Σε αυτόν συμμετείχαν τρία σχολεία της Μαγνησίας τα οποία ήταν κλειστά λόγω κορωνοϊού την ημερομηνία της αρχικής διεξαγωγής του. Για την Α΄ Γυμνασίου δεν θα ακολουθήσει άλλη φάση του διαγωνισμού.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει όλους τους διακριθέντες μαθητές και τις μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους καθηγητές τους που τους στήριξαν στην προσπάθειά τους αυτή. Για το λόγο ότι δε θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής, τα βραβεία των διακριθέντων μαθητριών/μαθητών θα αποσταλούν εντός των προσεχών ημερών στα σχολεία τους, με την παράκληση να απονεμηθούν από τους διευθυντές τους, τους οποίους ευχαριστούμε για τη στήριξη και την πολύτιμη βοήθειά τους στην υλοποίηση των διαγωνισμών. Τα ονόματα των διακριθέντων μαθητών/μαθητριών για όλες τις τάξεις καταγράφονται στους παρακάτω πίνακες.

πηγή: ertnews.gr