ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Α. Παπατόλιας: Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται σε όλες τις πλατείες του Βελεστίνου

Τις εικόνες βανδαλισμού στην Πλατεία Δημοκρατίας που καταδίκασε σήμερα η δημοτική αρχή σχολιάζει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Απόστολος Παπατόλιας, τονίζοντας ότι επικίνδυνα σημεία παρουσιάζουν και άλλες πλατείες και όχι μόνο από βανδαλισμούς, καλώντας τον Δήμο να προχωρήσει σε αποκατάσταση των ζημιών
Α. Παπατόλιας: Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται σε όλες τις πλατείες του Βελεστίνου

Aναλυτικά:

Διαβάσαμε στο site Μουσικό βαγόνι την καταδίκη της δημοτικής αρχής στα φαινόμενα βανδαλισμού στην πλατεία Δημοκρατίας του Βελεστίνου. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι ζημίες που έχουν προκληθεί όντως είναι από βανδαλισμούς. Οι περισσότερες όμως, όπως τα ξύλινα παγκάκια και τα δάπεδα είναι από την ανύπαρκτη συντήρηση των ξύλινων επιφανειών, καθώς από την ημέρα κατασκευής δεν έχουν συντηρηθεί ούτε μια φορά! Ούτε με τσεκούρια ούτε με πριόνια καταστράφηκαν τα παγκάκια και τα δάπεδα!

Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται σε όλες τις πλατείες του Βελεστίνου.

Υπέρεια κρήνη : Παλέτες με καρφιά παρατημένα στην μέση του πουθενά αμμοχάλικο στην μέση της πλατείας εδώ και μήνες σκουριασμένες επιφάνειες επικίνδυνες για μικρούς και μεγάλους.

Πλατεία Σμολένσκη Μιτζίτι: Παγκάκια σάπια σίδερα σκουριασμένα, μάρμαρα στις σκάλες σπασμένα.

Πλατεία εφτά συντρόφων του Ρήγα, κάτω από το Κέντρο υγείας: Η κατασκευή της κρατάει 4 χρόνια με τα τσιμέντα και τα σίδερα να προεξέχουν.

Πλατεία λαχαναγοράς πίσω από τον πεζόδρομο: Τα σάπια ξύλα από τα κιόσκια δεν έχουν συντηρηθεί ούτε μια φορά με κίνδυνο αποκόλλησης από μεγάλο ύψος, συντριβάνια εστίες μόλυνσης και στα δάπεδα να προεξέχουν σκουριασμένα καρφιά.

Πλατεία συνοικισμού Β. Καραμπερόπουλου: Κούνιες κατεστραμμένες παγκάκια σάπια, συντριβάνι σάπιο εστία μόλυνσης, κάδοι σκουπιδιών ανύπαρκτοι.

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται σχεδόν σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Ρήγα Φεραίου.

Ας αφήσει η δημοτική αρχή τα κροκοδείλια δάκρυα και ας προχωρήσει σε άμεσες παρεμβάσεις συντήρησης και αντικατάστασης των ζημιών!

Έχουμε παραθέσει κατά καιρούς φωτογραφίες που μαρτυρούν την τραγικότητα της κατάστασης και της ανευθυνότητα της δημοτικής αρχής.

Οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες ας τις αναλάβουν !!