ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διανομή Προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Η διανομή για τους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 25 Μαΐου, κατά τις ώρες 10:00 – 13:00 στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου
Διανομή Προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ως εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει ότι την Τρίτη 25 Μαΐου θα πραγματοποιήσει  διανομή  προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD.
 
Η διανομή θα γίνει την Τρίτη 25/05/2021 και κατά τις ώρες 10:00 – 13:00 στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2425023794
 
Ωφελούμενοι είναι  οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Για την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στο χώρο μόνο κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσής τους για την ώρα προσέλευσης τους.
 
Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο  προσκομίζοντας: