ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπουδαία νίκη, σπουδαία ενέργεια από τον Διαγόρα

Ένα πρωτόγνωρο αλλά ευτυχώς με αίσιο τέλος για όλους σκηνικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια παραμονής του Διαγόρα σε εστιατόριο του Καραβόμυλου, με την ομάδα να σπεύδει να βγάλει ένα παιδί μέσα από το αμάξι ύστερα από τροχαίο ατύχημα
Σπουδαία νίκη, σπουδαία ενέργεια από τον Διαγόρα

Λαμβάνοντας το καθιερωμένο γεύμα πριν τον εκτός έδρας αγώνα με τον Φωκικό, άπαντες σάστισαν όταν ακούστηκε ένας δυνατός ήχος σύγκρουσης από την πλευρά του δρόμου. 

Άμεσα τα μέλη της αποστολής κινήθηκαν προς τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Λάιο, να βγάζει από το τρακαρισμένο αμάξι τον 4χρονο Θοδωρή, που ευτυχώς δεν έδειχνε να υπέστη κάποιον τραυματισμό. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο πατέρας του που επίσης φαινότανε καλά και το άλλο αμάξι ένας κύριος που ήταν κι αυτός καλά στην υγεία του. 

Μάλιστα, μέχρι να έρθει η μητέρα του παιδιού και για προληπτικούς λόγους το ασθενοφόρο, το παιδάκι βρισκότανε στην αγκαλια του προπονητή Στέλιου Αρσένου με παίκτες, διοίκηση και προπονητικό επιτελείο να βοηθούν όσο μπορούν τον μικρό να ξεπεράσει το σοκ. 

Πριν αποχαιρετήσουν το παιδί ο Στέλιος Αρσένος του υποσχέθηκε ότι η σημερινή νίκη θα ήταν αφιερωμένη στον ίδιο.

Κι έτσι έγινε...

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, με δήλωση του στο Αθλητικό Βαγόνι ο κόουτς των Μελανόλευκων θέλησε εξ ονόματος του συλλόγου να αφιερώσει τη μεγάλη νίκη 4-0 επί του Φωκικού στον μικρό Θοδωρή, με την ευχή να μπορέσουν κάποια στιγμή να τον ξαναδούν, υπό καλύτερες συνθήκες.