ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΔΥΒ: Πεζοπορία στη μνήμη του Δημήτρη Παπαχρήστου πραγματοποιήθηκε στο Πήλιο

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε σε όλη την Ελλάδα και στην αθλητική κοινότητα ο τραγικός θάνατος του δρομέα και ποδηλάτη, Δημήτρη Παπαχρήστου, κατά τη διάρκεια της προπόνησής του - Ο αθλητής ήταν μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου
ΣΔΥΒ: Πεζοπορία στη μνήμη του Δημήτρη Παπαχρήστου πραγματοποιήθηκε στο Πήλιο

Η πεζοπορία της Κυριακής από τον Άγιο Ονούφριο στις Σταγιάτες αφιερώθηκε στη μνήμη του, ενώ πριν την εκκίνηση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Ανάλογες διαδρομές πραγματοποίησε πλήθος αθλητών στη Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα. Ο αθλητής του τμήματος ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ" Άγγελος Κριτσιώτης έκανε με το ποδήλατο 206 χιλιόμετρα στη μνήμη του Δημήτρη Παπαχρήστου, ενώ όταν πέρασε από το σημείο του δυστυχήματος άφησε μία ανθοδέσμη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου όταν έγινε γνωστή η τραγική είδηση:

"Η οικογένεια του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου από χθες είναι πιο φτωχή. Ένα από τα πιο εκλεκτά στελέχη της, ο Δημήτρης Παπαχρήστος έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κατά την ποδηλατική του προπόνηση. Τηρούσε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, φορούσε κράνος, αλλά ήταν αδύνατο να αντιμετωπίσει τον οδηγό που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ και τους αυτόπτες μάρτυρες, το μόνο που έκανε μετά από όσα προκάλεσε, ήταν να εγκαταλείψει το θύμα του, να ελέγξει παρακάτω τις ζημιές στο όχημά του και να κατευθυνθεί στο συνεργείο όπου και εντοπίστηκε από την αστυνομία.

Στην τελετή ο σύλλογος θα εκπροσωπηθεί από ένα μέλος λόγω των μέτρων που προβλέπονται για τον covid.

Η σημερινή πεζοπορία θα αφιερωθεί στη μνήμη του Δημήτρη Παπαχρήστου και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παπαχρήστου."