ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αμβρυσσέας - Διαγόρας 1-0

Την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα υπέστη σήμερα ο Διαγόρας που ηττήθηκε με σκορ 1-0 στο Δίστομο από τον Αμβρυσσέα χάρη σε γκολ του Βιέννη στο πρώτο μέρος
Αμβρυσσέας - Διαγόρας 1-0
Εικόνα αρχείου

Οι Στεφανοβικιώτες πλέον έχουν συγκάτοικο στην κορυφή τον Ηρακλή Ψαχνών. Συνεχίζουν με μία ακόμα εκτός έδρας δοκιμασία, αυτή τη φορά στον Φωκικό. Ακολούθως θα πραγματοποιήσουν το ρεπό τους για να κλείσουν το πρωτάθλημα στην Αταλάντη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι "μελανόλευκοι" είχανε την μεγάλη στιγμή για να προηγηθούν στο 15ο λεπτό αλλά το οριζόντιο δοκάρι τους στέρησε το γκολ!

Ο Γιάννης Κυρίτσης μπήκε ωραία από τα δεξιά στην περιοχή και βρέθηκε απέναντι από τον Πάππο, ο γκολκίπερ όμως των γηπεδούχων απέκρουσε με τον Παπαγεωργίου στη συνέχεια να παίρνει το "ριμπάουντ", με το σουτ που επιχείρησε όμως προ κενής εστίας να προσκρούει στο οριζόντιο και να φεύγει άουτ. Η ψυχρολουσία ήρθε λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και συγκεκριμένα στο 28ο λεπτό με τον Γεωργουσόπουλο να δίνει την ασίστ στον Βιέννα που με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Αποστολίδη για το 1-0. Ο Διαγόρας έψαξε την ισοφάριση αλλά στάθηκε και πάλι άτυχος στο 35’ με τον Γιάννη Κυρίτση να εισέρχεται και πάλι από τα δεξιά στην περιοχή, να περνάει τον τερματοφύλακα και να κάνει ωραίο γύρισμα. Ο Σιόβας δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα σε πρώτο χρόνο με τον Μπλέντι που ακολουθούσε να κάνει το πλασέ, με τη μπάλα να βρίσκει πάνω στο συμπαίκτη του!

Η επανάληψη στην ουσία κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, με εξαίρεση το τετ α τετ που "έσωσε" ο Αποστολίδης σχεδόν με το ξεκίνημα. Οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση του αποτελέσματος ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκανε τον τρόπο για να φτάσουν στο γκολ.

Διαγόρας Στεφανοβικείου: Αποστολίδης, Λάιος (60’ Καραμπούζης), Σπαθής, Γιουπλάρι, Ναουμίδης, Αλεξίου (65’ Κόφφας), Ζενούνης (65’ Καραμανλής), Παπαγεωργίου (46’ Κουβελάς), Γ. Κυρίτσης, Μπλέντι, Σιόβας.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ` Εθνικής:

Αμβρυσσέας Διστόμου – Διαγόρας Στεφανοβικείου 1-0 

Αλμυρός – Νέας Αρτάκη 0-0

ΑΟ Υπάτου – Αταλάντη 2-0 

Ηρακλής Ψαχνών – Δημήτρα Ευξεινούπολης 1-0 

Οπούντιος Μαρτίνου – Φωκικός  0-3 α.α.

Ρεπό: Θησέας Αγριάς

Η Βαθμολογία (βαθμοί/παιχνίδια)

  1. Διαγόρας Στεφανοβικείου 16 (8)
  2. Ηρακλής Ψαχνών 16 (7)
  3. Αμβρυσσέας Διστόμου 14 (8)
  4. ΑΟ Υπάτου 13 (7)
  5. Φωκικός 11 (8)
  6. Νέα Αρτάκη 10 (7)
  7. Θησέας Αγριάς 7 (7)
  8. Αλμυρός 7 (7)
  9. Αταλάντη 6 (7)
  10. Δήμητρα Ευξεινούπολης 6 (7)
  11. Οπούντιος Μαρτίνου - έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα