ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Eορταστικές διαδρομές στην Μαγνήσια και την Ελλάδα από τον ΣΔΥ Βόλου

Οι γιορτές του Πάσχα καθώς και της Πρωτομαγιάς, έδωσαν τη δυνατότητα στους 382 δρομείς μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου να χαλαρώσουν για λίγο τους ρυθμούς τους - Ο ΣΔΥΒ θα βάλει το δικό του λιθαράκι στη στήριξη των φιλανθρωπικών δράσεων του ποδηλάτη Άγγελου Κριτσιώτη
Eορταστικές διαδρομές στην Μαγνήσια και την Ελλάδα από τον ΣΔΥ Βόλου

Όπως επισημαίνεται, οι εξορμήσεις στη φύση και η άσκηση, μόνο καλό προσφέρουν στη σωματική και ψυχολογική υγεία όσων έχουν ως τρόπο ζωής τους τον αθλητισμό.

ο ΣΔΥ Βόλου συνεχίζει ασταμάτητα το κοινωνικό έργο, έτσι με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι στηρίζει έναν πολύ μεγάλο αθλητή, τον ποδηλάτη Άγγελο Κριτσιώτη, με τον οποίο ο σύλλογος είχε συναντήσεις στο πρόσφατο διάστημα. Είναι πολύ τιμητική για τον ΣΔΥΒ η υποστήριξη που θα παρέχει σε κάθε δράση του Άγγελου που πάντα την κάνει για καλό, φιλανθρωπικό σκοπό. Ο αθλητής του τμήματος ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ" Άγγελος Κριτσιώτης, ποδηλατεί σε όλη την Ελλάδα για τους συλλόγους και τα ιδρύματα που έχουν ανάγκη, και μόλις γίνουν ελεύθερες οι μετακινήσεις, θα ξεκινήσει τις νέες διαδρομές που θα ανακοινώσει. Ο ΣΔΥΒ θα βάλει το δικό του λιθαράκι στην στήριξη των δράσεων.

Αμέτρητες ήταν οι προπονήσεις και οι διαδρομές των αθλητών του ΣΔΥ Βόλου - Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.