ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

Ευχές, ευχαριστίες κι ενημέρωση από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Κοινότητας και Κοινωνικό Παντοπωλείο φροντίζουν να στηρίζουν όσες οικογένειες χρειάζονται αυτές τις γιορτινές μέρες", αναφέρει η συντονίστρια του προγράμματος Αντωνία Χασιώτη
Ευχές, ευχαριστίες κι ενημέρωση από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου

Η κ. Χασιώτη αναφέρει ακόμα πως "άλλωστε αυτές ημέρες είναι μέρες χαράς και μοιράσματος, αγάπης και φροντίδας. Παράλληλα οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου κατευθύνουν τους δημότες ανάλογα με τα στοιχεία που προσκομίζουν σε προγράμματα ενίσχυσης που υπάρχουν ή σε βοήθεια από τις ίδιες δομές του Δήμου".

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ως εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων πραγματοποίησε την Παρασκευή 16/04/2021  διανομή  προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD). Η διανομή των προϊόντων ΤΕΒΑ έγινε στα προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου.

Ωφελούμενοι ήταν 149 οικογένειες, δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που είχαν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Επίσης έγινε διανομή τροφίμων σε 40 οικογένειες που είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου καθώς δόθηκαν και πασχαλινά εδέσματα σε 150 οικογένειες που είναι ωφελούμενες των προγραμμάτων των κοινωνικών δομών. 

Τέλος όσοι δικαιούχοι του Κ.Ε.Α. έχουν υποβάλλει τις αιτήσεις μόνοι τους και δεν έχουν προεπιλέξει την επιλογή διανομής τροφίμων, μπορούν να τηλεφωνούν στο Κέντρο Κοινότητας, προκειμένου να γίνει τροποποίηση στην ήδη υπάρχουσα εγκεκριμένη αίτηση και να συμμετέχουν στην επόμενη διανομή. Επιπλέον, συνεχίζονται οι αιτήσεις για την ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2425023794.

Ευχαριστούμε πάντα όσους είναι δίπλα μας και στηρίζουν με προϊόντα πρώτης ανάγκης την νέα δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου.  Μπορείτε να συνεχίσετε την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου όπως επίσης να συμμετέχετε στην δράση (τρέχω – φωτογραφίζω – συμμετέχω) προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας. 

Για να μάθετε περισσότερα για την Δράση μας, επισκεφτείτε τον σύνδεσμο πατώντας EΔΩ

Ευχόμαστε Καλό Πάσχα σε όλους και ελπίζουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου να αναστήσει μέσα μας κάθε καλό και ας δώσει δύναμη να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες!! Καλή Ανάσταση!!

Ευχαριστήριο Δήμου

Ευχαριστούμε θερμά όσους στήριξαν τις ημέρες του Πάσχα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου με πασχαλινά εδέσματα για τους δημότες μας

Ευχαριστούμε καθένα χωριστά:

Γλυκά Μακρής (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17, Βελεστίνο, Μαγνησία)

ΑΦΟΙ Μάλια – Κρεοπωλείο (Διμήνι Βόλου)

Κανελλόπουλος – Κρεοπωλείο (Ερμού 246Β, Βόλος)

Εταιρεία Καραμολέγκος (Θέση Τζήμα, Κορωπί)

Ιωαννίδης – Αρτοποιείο (28η Οκτωβρίου169, Βόλος)

Market Τσελεπής (Ηρώων Βελεστινιωτών Αλβανικού Έπους25, Βελεστίνο)

Εταιρεία Σκλαβενίτης (Αθήνα)

Εταιρεία INTERTRADE HELLAS (Αθήνα)

Όλους τους ανώνυμους Δημότες μας που στηρίζουν τις κοινωνικές δομές και όλους τους δρομείς του Συλλόγου δρομέων Κένταυρος Βόλου που συμμετέχουν στη δράση μας (τρέχω, φωτογραφίζω ,συμμετέχω) ενισχύοντας το κοινωνικό παντοπωλείο.

Ευχόμαστε η Ανάσταση του Κυρίου να μας οδηγήσει σε μια ζωή γεμάτη με αγάπη, ελευθερία, ελπίδα, αισιοδοξία και αλληλεγγύη. 

Καλή Ανάσταση!