ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα πεζοπορία στο Πήλιο - Σανατόριο Καραμάνη

Κατόπιν γενικής επιθυμίας, η φανταστική διαδρομή 30 και πλέον χιλιομέτρων στο Σανατόριο Καραμάνη που έγινε στις 28 Μαρτίου, θα επαναληφθεί αυτή την Κυριακή 18 Απριλίου με εκκίνηση από τη Γορίτσα στις 9 το πρωί, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΔΣΥ Βόλου
Νέα πεζοπορία στο Πήλιο - Σανατόριο Καραμάνη
Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να την επαναλάβουν όσοι την έκαναν και τότε, και να τη θαυμάσουν όσοι θα τη διασχίσουν για πρώτη φορά. Η πεζοπορία δεν έχει διοργανωτή, κάθε ένας την κάνει ατομικά και με δική του πρωτοβουλία, ενώ βάσει των κανονισμών της ΓΓΑ, επιτρέπεται να σχηματιστεί γκρουπ που θα αποτελείται από μέχρι 7 άτομα. Πεζοπόροι που θέλουν να κάνουν μικρότερη διαδρομή, μπορούν να επιστρέψουν όταν θα φτάσουν στην Άλλη Μεριά, στο Κατηχώρι ή στην Πορταριά.
 
Το Σαββατοκύριακο όλοι τρέχουν άτυπα για τον Ημιμαραθώνιο Βόλου
 
Εβδομάδα γιορτής θα ήταν για τον Βόλο αυτή που διανύουμε, αλλά το λοκντάουν για τα ατομικά αθλήματα συνεχίζεται, έτσι ο Ημιμαραθώνιος Βόλου που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και που θα προσέφερε 2.000 ευρώ στο Ορφανοτροφείο Βόλου, αναβλήθηκε και πάλι. Η διοργάνωση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
 
Ο 6ος Ημιμαραθώνιος Βόλου επρόκειτο να γίνει αυτή την Κυριακή, αλλά όπως γνωρίζετε, αναβάλλεται για 2η συνεχόμενη χρονιά επειδή η Πολιτεία δεν μπορεί να προστατεύσει τα ατομικά αθλήματα. Θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, εφόσον πάρουμε τις εγγυήσεις για τη βέβαιη διεξαγωγή του ώστε να προηγηθεί η οργάνωση που κοστίζει χιλιάδες ευρώ, και οι αθλητές από όλη την Ελλάδα να είναι σίγουροι για τον προγραμματισμό τους.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου, μπορείτε να αφιερώσετε την προπόνησή σας στον 6ο Ημιμαραθώνιο Βόλου. Δεν θα υπάρχει ο χαρακτήρας του virtual και δεν θα κρατηθούν άτυπα αποτελέσματα - συμμετοχές, καθώς θεωρούμε ότι ο καιρός παρήλθε, τα virtual είναι καλό να γίνονται μόνο συμπληρωματικά, και πρέπει να διεξάγονται οι αγώνες κανονικά, με ασφάλεια και βάσει του εγκεκριμένου πρωτοκόλλου από τη ΓΓΑ. Το Σαβ/κο μπορείτε να τρέξετε ή να περπατήσετε αφιερώνοντας την δράση σας στον 6οΗμιμαραθώνιο Βόλου, και να μας στείλετε τις φωτογραφίες σας, τις προπονήσεις σας ή τον άτυπο αγώνα σας οποιασδήποτε απόστασης που θα κάνετε, μόνο σε αυτό το διήμερο, είτε στη διαδρομή του αγώνα είτε σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και όχι μόνο, ώστε τιμής ένεκεν να τις δημοσιεύσουμε στην σελίδα μας. Σε περίπτωση που κάποιοι τρέξουν με παρέα, θυμίζουμε ότι η ΓΓΑ επιτρέπει το γκρουπ να αποτελείται από μέχρι 7 άτομα. Τις φωτογραφίες μπορείτε να στείλετε στη σελίδα του ΣΔΥ Βόλου εδώ, ή στη σελίδα του αγώνα εδώ.