ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Phases: Ακούστε το πρώτο άλμπουμ του Βελεστινιώτη Θέμη Γεωργούδη

Δυναμικές, χορευτικές και ατμοσφαιρικές house συνθέσεις στο πρώτο άλμπουμ του Βελεστινιώτη παραγωγού ηλεκτρονικής μουσικής, Θέμη Γεωργούση
Phases: Ακούστε το πρώτο άλμπουμ του Βελεστινιώτη Θέμη Γεωργούδη

Η Upfilter Records παρουσιάζει το πρώτο album του Themi Georgoudi με τον τίτλο "Phases"! Το γνωρίσαμε μέσα από την συλλογή "Sub Sessions Vol.3", όπου συμμετείχε με το track του "Flow" κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

Ο Themis Georgoudis στο πρώτο του album,  μέσα από διαφορετικές εκφάνσεις της δημιουργίας του συνδυάζει με υπέροχο τρόπο διαφορετικά είδη της House μουσικής σε ένα ολοκληρωμένο concept!

Όπως περιγράφουν οι συντελεστές, αυτό που θα τραβήξει την προσοχή του ακροατή στο "Phases" είναι η ανακάλυψη νέων ατμοσφαιρικών στοιχείων, συνδυάζοντας τα με κλασικές φόρμες από όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής. Η δημιουργία των συνθέσεων πραγματοποιήθηκε τα τελευταία 2 χρόνια και κάθε track αποτελεί μια ξεχωριστή ιστορία. Η έμπνευση για τον τίτλο του album προήλθε από την παρατήρηση της πραγματικότητας, όπου μέσα από τα στάδια της εξελίξεις της, οι άνθρωποι βελτιώνονται, ωριμάζουν και την αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο, με αποτέλεσμα να δημιουργούν νέες αναμνήσεις, αισθήματα και εμπειρίες. Ας ελπίσουμε πως αυτή η παραγωγή μπορεί να εμπνεύσει τόσο καλλιτέχνες όσο και λάτρεις της μουσικής να είναι δημιουργικοί έχοντας ως ακρογωνιαίο λίθο το ρητό ότι "Η μόνη σταθερά στη ζωή είναι η αλλαγή".

Track List:

Silent Mornings
Déjà vu (Original Mix)
Out Of Drama
Let It Happen
Divide
Leaving
Déjà vu (Radio Edit)

YouTube Playlist: http://bit.ly/3eOEpc1

Listen Now On SoundCloud: http://bit.ly/2MFLobq 

Themis Georgoudis

Instagram: https://www.instagram.com/themisgeorgoudis

Facebook: https://www.facebook.com/Themisgeorgoudismusic