ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την Τετάρτη 31 Μαρτίου και ηλεκτρονικά οι εκλογές της ΕΠΣΘ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας για την εκλογική διαδικασία και την ανάδειξη της νέας διοίκησης στις 31 Μαρτίου χωρίς τη φυσική παρουσία εκλεκτόρων, αλλά ηλεκτρονικά και με τη "συμμετοχή" μόλις 18 σωματείων που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ
Την Τετάρτη 31 Μαρτίου και ηλεκτρονικά οι εκλογές της ΕΠΣΘ
Εκ νέου υποψήφιοι οι Βελάνης Δημήτριος, Λαμπρογιώργος Δημήτριος και Μιλτιάδης Καλόγηρος

Μία άλλη αλλαγή είναι και ο αριθμός των μελών του ΔΣ της ΕΠΣΘ που από 11 γίνονται 9.

Οπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, κατόπιν συνεδριάσεως του Δ.Σ. της Ένωσης της 22/03/2021 και κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου, έλαβε χώρα σύμφωνα με το καταστατικό της Ενώσεως και την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία, η επικύρωση όλων των υποψηφιοτήτων, οπότε και ανακηρύσσονται οι υποψήφιοι για τις αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Θεσσαλίας την 31/03/2021.

Η σχετική λίστα έχει ως ακολούθως:

Τακτικοί υποψήφιοι για το ΔΣ της ΕΠΣΘ:

Αγγελόπουλος Αθανάσιος

Βελάνης Δημήτριος

Μιλτιάδης Καλόγηρος

Καμπουρέλης Δημήτριος

Κλόντζας Ιωάννης

Κουκουσέλη Αργυρώ

Λαμπρογιώργος Δημήτριος

Οικονόμου Χρήστος

Σουγγάρης Θεολόγος

Τσιαμήτας Βασίλειος

Αναπληρωματικοί υποψήφιοι για το ΔΣ της ΕΠΣΘ:

Καθηνιώτης Πρόδρομος

Μπορίτας Ευάγγελος

Περκουλίδης Χρυσοβαλάντης

Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Κωστούλας Ηλίας

Παλάσης Πέτρος

Χουλιάρα Αικατερίνη

Αναπληρωματικοί για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Μαγαλιός Τηλέμαχος

Από το απερχόμενο ΔΣ της Ενωσης δεν συμμετέχουν στις εκλογές οι Περικλής Λασκαράκης (απερχόμενος πρόεδρος), Δημήτρης Φραντζής (απερχόμενος ταμίας), Χρήστος Σαλάτας και Παντελής Παπαεμμανουηλίδης.

Πρώτη φορά ηλεκτρονικά

Οι εκλογές της ΕΠΣΘ έχουν οριστεί για την Τετάρτη 31 Μαρτίου και ώρα 18:00, ενώ τα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου ενημερώθηκαν για τον τρόπο που θα καταθέσουν για πρώτη φορά την ψήφο τους μέσω της ψηφιακής κάλπης «Ζευς» και οι υποδείξεις υποψηφίων για τις θέσεις των 9 τακτικών και 9 αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΘ αλλά και τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΠΣΘ.

Όπως έγινε γνωστό οι σύλλογοι που έχουν δικαίωμα ψήφου είναι μόνο αυτοί που μέχρι την προκήρυξη των εκλογών είχαν εγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ και έτσι ενώ στις προηγούμενες εκλογές (22/2/17) ψήφισαν 44 σωματεία τώρα θα είναι μόλις 18.

Συγκεκριμένα, στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων από πλευράς ΕΠΣΘ έχουν εγγραφεί τα ερασιτεχνικά σωματεία των τριών ΠΑΕ (Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, ΝΠΣ Βόλος), τρεις ομάδες της Γ’ Εθνικής (ΓΣ Αλμυρού, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Διαγόρας Στεφανοβικείου) μια ομάδα εθνικής κατηγορίας γυναικών (Βόλος 2004) και από τις δυο τοπικές κατηγορίες από την Α’ οι: Ρήγας Φεραίος, Αγία Παρασκευή, Αγχίαλος, Μυρμιδόνες, ΑΟ Σκιάθου και από τη Β’: ΑΠΟΒ, Άνθιμος Γαζής, Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων, Μαγνησιακός, Ελευθεριακός, όπως και η Σκόπελος που φέτος δεν αγωνίστηκε.

Στους εγγεγραμμένους ως εκλογείς εκπροσώπους - αντιπροσώπους η Εφορευτική Επιτροπή θα αποστείλει, μέσω του συστήματος "Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ" ένα ειδικό - εξατομικευμένο ηλεκτρονικό μήνυμα ενημερώνοντάς τους για τη διαδικασία διεξαγωγής των ηλεκτρονικών εκλογών.

πηγή: taxydromos.gr