ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαφορετική αλλά 25η - Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις στο Βελεστίνο

Λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί, ο φετινός εορτασμός της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί υπό το πρίσμα των υγειονομικών περιορισμών και του περιορισμού της κατάθεσης στεφάνων. όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου
Διαφορετική αλλά 25η - Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις στο Βελεστίνο

Βάσει του σχετικού εγγράφου του Υπουργείου Εσωτερικών οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ώρα 07:30 Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες

Ώρα 08:00 Έπαρση σημαίας στον Ανδριάντα του ΡΗΓΑ.

Ώρα 10:00 Προσέλευση επισήμων στο Δημαρχείο.

Ώρα 10:15 Αναχώρηση επισήμων από το Δημαρχείο.

Ώρα 10:30 Επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης. Εκφώνηση του πανηγυρικού της Ημέρας από τον εκπαιδευτικό και Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Χρήστο Σπαθή

Ώρα 11:00 Εκδηλώσεις στο χώρο του Ανδριάντα του ΡΗΓΑ - Επιμνημόσυνος Δέησις - Κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές - Εναρκτήριος λόγος επετειακών εκδηλώσεων από τον Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Νασίκα - Τήρηση ενός λεπτού σιγής. - ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ.

Ορίζεται γενικός Σημαιοστολισμός από την ογδόη πρωινή ώρα της 23ης Μαρτίου μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2021 και φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2021.

-Για τις ιεροτελεστίες, οι ιερείς. - Για την τάξη, η Ελληνική Αστυνομία.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤ. ΝΑΣΙΚΑΣ