ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Π. Αρκουμανέας σε Αρχιεπίσκοπο: Και σήμερα σημαντική αύξηση κρουσμάτων

"Και σήμερα θα έχουμε σημαντική αύξηση", δήλωσε αναφερόμενος στον αριθμό των κρουσμάτων ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο οποίος επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να τον ενημερώσει για την πορεία της πανδημίας
Π. Αρκουμανέας σε Αρχιεπίσκοπο: Και σήμερα σημαντική αύξηση κρουσμάτων
Φωτ. INTIME NEWS/ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ POOL/ ΙΑΑ - ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

"Οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες. Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες εβδομάδες να βλέπουμε μια αύξηση κρουσμάτων. Και σήμερα θα έχουμε σημαντική αύξηση", σημείωσε ο κ. Αρκουμανέας.

Σε αυτό το πλαίσιο, υπογράμμισε ότι "χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων".

Ευχαρίστησε, επίσης, την Εκκλησία "για τη συμπαράσταση και την υποστήριξη που έχει δείξει σε όλη αυτήν τη δύσκολη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό`. 
 
Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας εξέφρασε από την πλευρά του την πεποίθηση ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες με υπομονή και θέληση, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας, ενότητας και κοινής προσπάθειας.

Ειδικότερα, τόνισε ότι "τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας καλούμαστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία".

Μάλιστα, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι "φέτος θα κάνουμε Πάσχα καλύτερο από πέρυσι και λίγο μετά θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Αρκεί να έχουμε υπομονή και θέληση για αγώνα και προσπάθεια και να μην παρασυρόμαστε από τα εύκολα διλήμματα και τα εύκολα μηνύματα".

πηγή: kathimerini.gr

Πιο διαβασμένα