ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε virtual φιλανθρωπικό αγώνα οι δρομείς του Κένταυρου

Στόχος της διοργάνωσης ήταν η υποστήριξη των Ειδικών Μονάδων Νευρομυϊκών Παθήσεων στα Νοσοκομεία της χώρας.
Σε virtual φιλανθρωπικό αγώνα οι δρομείς του Κένταυρου

Με τους αγώνες δρόμου με φυσική παρουσία να έχουν σταματήσει, ένας ακόμη διαδικτυακός αγώνας με φιλανθρωπική και κοινωνική δράση "Be Rare Finish Line Run" διεξήχθη το διάστημα 6 Φεβρουαρίου - 7 Μαρτίου.

Τον αγώνα διοργάνωσε  το σωματείο MDA Ελλάς,  ένα φιλανθρωπικό σωματείο για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις και στόχος της διοργάνωσης ήταν η υποστήριξη των Ειδικών Μονάδων Νευρομυϊκών Παθήσεων στα Νοσοκομεία της χώρας.

Οι δρομείς του Κενταύρου έτρεξαν για να στηρίξουν το σπουδαίο στόχο και αυτής της διοργάνωση αλλά και για να διατηρήσουν  την αθλητική τους  κατάσταση και το ενδιαφέρον τους για το τρέξιμο.

Οι συμμετοχές μας:

Αντωνούλης Μιλτιάδης, Αχτσόγλου Στυλιανός, Βαλωμένου Δήμητρα, Βασιλειάδης Σταύρος, Γκανάτσιος Άλκης, Δεληστάθης Νικόλαος, Κάκαρη Σοφία, Καζίλας Δημήτης, Καραγιάννης Αθανάσιος, Κολτσαράς Θωμάς, Κυριαζής Κώστας, Κώστας Γιώργος, Μίλτου Δήμητρα, Μιχαλόπουλος Οδυσσέας, Πασπαλάρης Βάιος, Σακελλαρίου Γιάννης, Σιαφάς Αθανάσιος, Σκαμάγκας Αθανάσιος, Σφέτσος Κώστας, Τρίμμης Μανώλης, Τσαρούχας Βαγγέλης, Τσελεπής Λάζαρος, Τσιλογιάννη Κατερίνα, Φράγκος Δημήτρης, Χρυσοβελίδης Αλέξανδρος.

Παράλληλα ξεκίνησε ένας ακόμη  διαδικτυακός αγώνας που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας και περιλαμβάνει διαδρομές 21χλμ.,10 χλμ. και 5χλμ., θα γίνει το διάστημα από 7 Μαρτίου έως και 4 Απριλίου 2021 και θα κερδίσει το ενδιαφέρον δρομέων από όλη τη χώρα.

Στόχος της διοργάνωσης  να δυναμώσει το ηθικό των δρομέων και παράλληλα να τονιστεί η αναγκαιότητα της υπεύθυνης στάσης απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο.