ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΤΑ Μαγνησίας: Δωροεπιταγές σε εργαζόμενους

ΟΤΑ Μαγνησίας: Δωροεπιταγές σε εργαζόμενους

Συνάδελφοι και Συναδέλφισες ο σύλλογός μας σήμερα μετά από πρόταση του προεδρείου αποφάσισε να δώσει δωροεπιταγές σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας για το Πάσχα.

Το τελευταίο χρόνο ζούμε καταστάσεις πρωτόγνωρες. Λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων δεν μπορέσαμε να κάνουμε γιορτή για τα παιδιά, χορό και κόψιμο βασιλόπιτας, εκδρομή και δωροεπιταγές τα Χριστούγεννα .

Έτσι πήραμε απόφαση να δώσουμε φέτος τις δωροεπιταγές το Πάσχα και μάλιστα γι αυτό την πήραμε νωρίς (όπως πρέπει λόγω των συνθηκών) για να μπορέσουμε να τις διαθέσουμε έγκαιρα και με όλα τα μέτρα προστασίας, σε όλους τους συναδέλφους.

Μάλιστα λόγω του ότι δεν έγιναν όλα τα παραπάνω (κατ΄εξαίρεση φέτος) το ποσό των δωροεπιταγών θα είναι διπλάσιο, δηλαδή 20ευρώ/άτομο.

Για την ημερομηνία της διάθεσης των δωροεπιταγών θα ενημερωθείτε σύντομα.

Επίσης αποφασίσαμε να καλέσουμε όσα μέλη του συλλόγου ασχολούνται με χειροτεχνίες (ζωγραφική, κατασκευές , κ.λ.π.) να δηλώσουν  στο σύλλογο αν τους ενδιαφέρει να συμμετέχουν σε μια μεγάλη έκθεση που θα οργανώσουμε το Καλοκαίρι (αν το επιτρέψουν οι συνθήκες) και αν έχουμε συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες στα μέλη του προεδρείου:
Στάχτου Θάλεια (τηλ.επικοινωνίας 6937101711)
Μαγιάκο Γιώργο (τηλ. επικοινωνίας 6938583889)
Καραμανλή Αίγλη (τηλ.επικοινωνίας 6977591116)
Τζουρβατζής  Αποστόλης (τηλ.επικοινωνίας 6977276259)