ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανηγύρεις Αγίου Χαραλάμπους και Αγίου Βλασίου με τα προβλεπόμενα μέτρα

Την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους τιμά η Εκκλησία την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου - Όπως σημειώνεται, οι Ιερές Πανηγύρεις θα τελεστούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας
Πανηγύρεις Αγίου Χαραλάμπους και Αγίου Βλασίου με τα προβλεπόμενα μέτρα

Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίου Χαραλάμπους Βελεστίνου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίου Χαραλάμπους Αϊδινίου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Παρεκκλήσιο Αγίου Χαραλάμπους ενορίας Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Ν. Ιωνίας

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αλεξίου Αλεξοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Την Πέμπτη 11/2 η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου. Στην Ιερά μας Μητρόπολή πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του ομωνύμου χωρίου του Πηλίου, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Οι Ιερές Πανηγύρεις θα τελεστούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.