ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλητικός περίπατος διαμαρτυρίας την Κυριακή στην Παραλία του Βόλου

Αθλητές, προπονητές και παράγοντες σωματείων της Μαγνησίας καλούν σε συμβολικό περίπατο την Κυριακή στην παραλία του Βόλου, διαμαρτυρόμενοι για το παρατεταμένο Lockdown στο μεγαλύτερο φάσμα του αθλητισμού
Αθλητικός περίπατος διαμαρτυρίας την Κυριακή στην Παραλία του Βόλου

Mε βάση τις εξελίξεις τους τελευταίους μήνες στα ομαδικά αθλήματα και τις αποφάσεις που εχουν παρθεί τις τελευταίες μέρες, έχουμε φτάσει παράγοντες, προπονητές και αθλητές σε απλούς θεατές περιμένοντας ο καθένας μας ένα καλύτερο αύριο στο άθλημα μας.

Όλο αυτό τον καιρό τηρήσαμε κάθε μέτρο της πολιτείας εντός και εκτός γηπέδων με την προοπτική και την γρήγορη επιστροφή μας. Φτάσαμε ομως στον Φεβρουάριο βλέποντας οτι όλα είναι και χειρότερα. Ακαδημίες κλειστές με τα παιδιά μας να στρέφονται σε άλλα ενδιαφέροντα. Πρωταθλήματα σε εθνικές και τοπικές κατηγορίες στον αέρα χωρίς καμια ένδειξη επανεκκίνησης. Και μαζί με όλα αυτά να υπάρχουν άνθρωποι που ζούσανε μέσα απο αυτο που έκαναν να μένουν χώρις καμία οικονομική στήριξη.

Μετά απο συζητήσεις μεταξύ μας και την ανταπόκριση ολων αποφασίσαμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας να κατεβούμε αυτή την Κυριακή για έναν περίπατο στην παραλία του Βόλου αλλα διαφορετικό από όλους τους άλλους. Παράγοντες προπονητές και άθλητες κυρίως απο τον χώρο του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας θα φορέσουμε ο καθένας τα ρούχα της ομάδας μας κρατώντας μπάλες πολλοί απο μας κάνοντας αυτόν τον περίπατο και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται. Εννοείται ειναι ευπρόσδεκτοι και όλοι όσοι ανήκουν σε άλλα όμαδικα αθλήματα και αντιμετωπίζουν τα ίδια με μας.

Φοράμε τις μάσκες μας κρατάμε αποστάσεις.

Σημεία εκκίνησης και συγκεντρώσεων δεν θα υπάρχουν.

Οποιος από μας φτάνει στην παραλία ξεκινάει τον περιπατό του. Δεν σταματάμε σε πηγαδάκια και συζητήσεις σε μεγάλα γκρουπ. Δεν περιμένουμε κανέναν για να περπατήσουμε. Η ωρα έναρξης είναι στις δώδεκα. Τα μικρότερα παιδιά όλων των ακαδημιών προτείνεται μόνο με παρουσία του κηδεμόνα τους να είναι εκει.

Στο όνομα του αθλητισμού λοιπον με τα χρώματα όλων των ομάδων και όλοι για το άθλημα που αγαπήσε ο καθένας μας να δώσουμε το παρών.