ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΡΕΤΡΟ

Τα δύο τελευταία "ρεσάλτο" του Ρήγα σε νησιά

Με αφορμή τον ερχόμενο αγώνα του Ρήγα Φεραίου στη Σκιάθο, το Αθλητικό Βαγόνι δημοσιεύει δύο φωτογραφίες από τις τελευταίες επισκέψεις των Κυανόλευκων σε κάποιο νησί για ποδοσφαιρικό αγώνα
Τα δύο τελευταία "ρεσάλτο" του Ρήγα σε νησιά

Σαν σήμερα, 19 Μαρτίου του 2017 και στο πλαίσιο της Γ` Εθνικής, ο Ρήγας Φεραίος σημείωνε στην Κέρκυρα το πρώτο "διπλό" εκείνης της σεζόν, επικρατώντας 2-0 του Αστέρα Πετριτή.

Μπορεί ο αγώνας έμεινε περισσότερο γνωστός για τις εικόνες με τα αεροπλάνα, ωστόσο συλλεκτική είναι και η "καρτ-ποστάλ" με την αποστολή της ομάδας μπροστά στο λιμάνι, με φόντο το Νησί των Φαιάκων!

 

Μάλιστα, οχι πολύ μετά, στις 9 Απριλίου της ίδιας χρονιάς, ο Ρήγας "άλωσε" ξανά τα Επτάνησα νικώντας τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα με το ίδιο σκορ. Για τη μεταφορά της ομάδας προς και από το νησί θα μπορούσε να γραφτεί ξεχωριστό άρθρο!

Η ουσία είναι πως οι Βελεστινιώτες σημείωσαν ακόμα μία νίκη βγάζοντας και πάλι συλλεκτική φωτογραφία, αυτή τη φορά σε γεφυράκι (εικόνα εξωφύλλου)!

Οι φωτογραφίες είναι του δημοσιογράφου Φοίβου Παπαγεωργίου που ακολούθησε τις αποστολές του Ρήγα σχεδόν όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Να σημειωθεί πως οι Σπαθής, Αλεξίου, Παπαγιάννης, Γκάγκας, Χότζα βρίσκονται και τώρα στην ομάδα ενώ ο Τσουμπέκος ασχολείται πλέον με το διοικητικό κομμάτι.

Τέλος, να αναφέρουμε για την ιστορία πως την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 ο Ρήγας Φεραίος είχε επισκεφτεί πιο πριν και την Εύβοια αλλά γνώρισε ισάριθμες ήττες σε κύπελλο (2-1) και πρωτάθλημα (3-1) από την Ιστιαία.

Tελευταίο ταξίδι στη Σκιάθο για το Ρήγα, τη σεζόν 2011-2012 όταν αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α` ΕΠΣΘ, φεύγοντας με επεισοδιακή ισοπαλία από το νησί των Σποράδων.

 

Πιο διαβασμένα