ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

"Ναι" για άνοιγμα των Γυμνασίων - Λυκείων εκτός "κόκκινων" περιοχών

Θετική εισήγηση για δια ζώσης επαναλειτουργία των Γυμνασίων και τον Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου από την Επιτροπή του υπουργείου Υγείας, που όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει δώσει προς το παρόν το "πράσινο φως" για τις "κόκκινες" περιοχές
"Ναι" για άνοιγμα των Γυμνασίων - Λυκείων εκτός "κόκκινων" περιοχών
EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ

Την συγκεκριμένη ημερομηνία ανέφεραν μέχρι σήμερα και από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, που αναμένεται να πάρει τη σχετική απόφαση κάνοντας δεκτή την εισήγηση, καθώς έχει δηλώσει πως πρόκειται για την πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης.

Παράλληλα, οι ειδικοί είπαν στη σημερινή συνεδρίαση "όχι" στην πρόταση του υπουργείου Ανάπτυξης για άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ και των χιονοδρομικών κέντρων. Προηγήθηκε την Τετάρτη το "άδειασμα" του Άδωνη Γεωργιάδη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έβαλε "φρένο»" στο άνοιγμα των χιονοδρομικών και κατ’ επέκταση των μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Επίσης, αναμένεται θετική απόφαση για να επιτραπεί ξανά το κυνήγι και το ψάρεμα. Αυτό δήλωσε νωρίτερα το πρωί ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος της επιτροπής, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Αναφερόμενος στην εστίαση ο ίδιος δήλωσε πως το ενδεχόμενο να ανοίξει θα εξεταστεί σε επόμενη συνεδρίαση, τονίζοντας πως «προχωράμε με μικρά βήματα, ανοίγοντας σιγά σιγά δραστηριότητες.

πηγή: efsyn.gr

Πιο διαβασμένα