ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξανά στις ράγες το "Βόλος - Λάρισα"

Από την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου επανέρχονται τέσσερα καθημερινά δρομολόγια της γραμμής Βόλος - Λάρισα
Ξανά στις ράγες το "Βόλος - Λάρισα"
Φωτογραφία: Μουσικό Βαγόνι

Μετά από δύο και πλέον μήνες και μετά από τις έντονες αντιδράσεις που είχε προκαλέσει ο σιδηροδρομικός αποκλεισμός του Βόλου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε να επαναφέρει τέσσερα δρομολόγια του τρένου από Βόλο για Λάρισα και το αντίστροφο.

Για την απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώθηκε σχετικά το προσωπικό του ΟΣΕ στον Βόλο, καθώς θα πρέπει να επιστρέψει στις θέσεις του. Επίσης ενημερώθηκε και ο εργολάβος στον οποίο έχει ανατεθεί η έκδοση των εισιτηρίων στο επιβατικό κοινό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ επανακυκλοφορούν από την ερχόμενη Δευτέρα οι αμαξοστοιχίες που ξεκινούν από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου στις 06.50, 08.37, 13.40 και 17.40. Από τη Λάρισα αντίστοιχα για Βόλο οι αμαξοστοιχίες θα ξεκινούν 07.43,09.35,14.45 και 18.45.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. επίσης υπενθυμίζει πως η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι υποχρεωτική, χωρίς εξαιρέσεις, ενώ ακόμη σημειώνει πως έχοντας ως προτεραιότητα το ασφαλές ταξίδι, έχει εφαρμόσει από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού της.