ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θανατώσεις σκύλων με φόλα στο Βελεστίνο (σκληρές εικόνες)

Σύμφωνα με όσα ανέδειξαν και κατήγγειλαν, ο Χαράλαμπος Πάσχος και εθελοντές φιλόζωοι του Βελεστίνου, δύο σκύλοι θανατώθηκαν χθες με φόλα, με την αστυνομία να φαίνεται πως ξεκινά άμεσα έρευνα
Θανατώσεις σκύλων με φόλα στο Βελεστίνο (σκληρές εικόνες)

Το ένα ήταν η "Λούση", ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο σκυλάκι της αγοράς, στειρωμένη μέσω του Δήμου, με το ειδικό τσιπάκι, η οποία είχε το σπιτάκι που είχε δημιουργήσει ο κ. Πάσχος στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου. Όπως σημειώνεται, βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρό, μεταφέρθηκε από ανθρώπους του Δήμου στην κτηνίατρο του Βελεστίνου, Ιωάννα Ντοντου, έγινε νεκροτομή και θα σταλεί δείγμα για τοξικολογική εξέταση. Επίσης, προστίθεται πως έχει ενημερωθεί η αστυνομία και θα πάρει καταθέσεις.

Παράλληλα, αναφέρεται πως χθες βράδυ είχαμε το ίδιο φαινόμενο και στην περιοχή του Κεφαλοβρύσου, για το οποίο επίσης έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες με τον θανατωμένο σκύλο και το κρέας που πιθανώς να περιείχε το δηλητήριο. Κτηνίατρος της περιοχής που έτυχε να το δει προσπάθησε να το επαναφέρει αλλά ήταν αργά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πάσχος σημείωσε για την Λούση πως "ήταν το πιο ήσυχο σκυλί του Βελεστίνου. Κάποιοι ασυνείδητοι του έριξαν φόλα κι αυτή η καημένη ήρθε να πεθάνει στο σπιτάκι της. Τους πείραζε φαίνεται το γέλιο που μοίραζε σε όποιον την πλησίαζε..."