ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

Συνεχίστηκαν τα rapid test στα Κανάλια

Ελέγχθηκαν 36 δημότες και βρέθηκαν αρνητικοί - Όσοι αδυνατούν για τη διαδικασία προγραμματισμού του εμβολιασμού μπορούν να επικοινωνήσουν με το το γραφείο Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο τηλέφωνο: 2425023794
Συνεχίστηκαν τα rapid test στα Κανάλια

Στη συνέχεια του προγράμματος λήψης rapid tests σε συνεργασία του Δήμου Ρήγα Φεραίου με τα περιφερειακά ιατρεία, σήμερα Τρίτη (12/1), στα Κανάλια ελέγχθηκαν 36 δημότες και όλοι ήταν αρνητικοί στο νέο κορωνοϊό.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με τους επιμελητές γενικούς ιατρούς, την κ. Βασιλική Κουτσογιάννη και την κ. Κατερίνα Παπατόλιου Κατερίνα, με test που προμηθεύτηκε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου.

Με πολλή βροχή στον προαύλιο χώρο του Περιφερειακού ιατρείου προσήλθαν 36 δημότες και βρέθηκαν όλοι αρνητικοί.

Επισημαίνεται

Δεν εφησυχάζουμε, κρατάμε αποστάσεις και τηρούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σε συνεργασία με τους ιατρούς των περιφερειακών ιατρείων, παρόμοια δράση θα προγραμματιστεί και για άλλα διαμερίσματα.

Ας μην ξεχνάμε να ενημερώνουμε σωστά και έγκαιρα τους μεγαλύτερους σε ηλικία για τον προγραμματισμό των εμβολίων.

Επικοινωνούμε με το φαρμακείο του χωριού, της γειτονιάς, το ΚΕΠ της περιοχής για να κάνουν την εγγραφή στην ανάλογη πλατφόρμα εμβολιασμών, απαραίτητο ΑΜΚΑ και αριθμός κινητού.

Δηλώνουμε τον αριθμό κινητού συγγενή μας που γνωρίζει να διαβάζει μηνύματα, καθώς το ραντεβού για την ημέρα και ώρα του εμβολιασμού θα έρθει σε μήνυμα.

Όσοι αδυνατούν για τα παραπάνω επικοινωνούν μαζί μας στο γραφείο Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο τηλέφωνο 2425023794.