ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ για την απώλεια του Δημήτρη Καπουρνιώτη

Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ με θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο Δημήτρη Καπουρνιώτη που "έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών τη Δευτέρα 4 Γενάρη 2021
Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ για την απώλεια του Δημήτρη Καπουρνιώτη

Σε ανακοίνωσή της αναφέρεται στην προσφορά του και εκφράζει τα συλλυπητήριά της, σημειώνοντας:

Ο σύντροφος Δημήτρης, από μικρός στη βιοπάλη, γεννήθηκε στην Κερασιά Πηλίου το 1955, παιδί φτωχής κτηνοτροφικής οικογένειας, οργανώθηκε από μικρή ηλικία στην ΚΝΕ και αμέσως μετά στο ΚΚΕ. Συνέβαλε σημαντικά στη δράση του Κόμματος στην ευρύτερη περιοχή τόσο ως Γραμματέας της ΚΟΒ Κερασιάς, αλλά και ως μέλος των καθοδηγητικών οργάνων της Μαγνησίας.

Τη δύσκολη περίοδο για το Κόμμα το 1991, υπερασπίστηκε τα επαναστατικά χαρακτηριστικά του Κόμματος, συγκρούστηκε με τον οπορτουνισμό, ήταν από τα στηρίγματα της Κομματικής Οργάνωσης Μαγνησίας στην Ύπαιθρο.

Επανειλημμένες φορές ήταν υποψήφιος με ψηφοδέλτια του Κόμματος για την Τοπική Διοίκηση, με σημαντική προσφορά στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. Επί σειρά ετών διετέλεσε Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κερασιάς.

Η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στη σύντροφο της ζωής του Ηλέκτρα και στην οικογένειά του.