ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιτέλους, φαίνεται πως προχωρά η αποκατάσταση εσωτερικής οδοποίας στο Βελεστίνο

Έπειτα από ταλαιπωρία χρόνων πεζών και οδηγών στο επικίνδυνο σε πολλά σημεία οδικό δίκτυο Βελεστίνου, φαίνεται πως ξεκινά η χρηματοδότηση 600.000 ευρώ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου για την ασφαλτόστρωση της πόλης μας, με φόντο και τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του `21
Επιτέλους, φαίνεται πως προχωρά η αποκατάσταση εσωτερικής οδοποίας στο Βελεστίνο
 Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου ευχαριστεί θερμά μέσω facebook την βουλευτή Ν. Μαγνησίας., Ζέττα Μ. Μακρή, για τη συνεχη, όπως τονίζει, στήριξη στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, καθώς και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Αχιλλέα Καραμανλή, ο οποίος προχώρησε στην έκδοση απόφασης για την έγκριση ποσού 600.000€ (συμπ. ΦΠΑ), στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, μέσω διάθεσης και μεταβίβασης πιστώσεων από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, για την υλοποίηση του έργου: "Αποκατάσταση εσωτερικής Οδοποιίας οικισμού Βελεστίνου".
 
Όπως συμπληρώνει ο κ. Νασίκας, "η Κ. Ζέττα Μακρή σε συνάντησή μας με τον Υπουργό, παρέθεσε, αναλυτικά, επιχειρήματα για την επιτακτική ανάγκη της υλοποίησης του έργου ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από τη σύσταση του νεοελληνικού κράτους, παράλληλα με το αίτημα του Δήμου Ρήγα Φεραίου να αναβαθμίσει την καθημερινότητα των κατοίκων και να βελτιώσει την αισθητική εικόνα της πόλης του Βελεστίνου.
 
Η ανάρτηση της κ. Μακρή

Η ανάρτηση του Δημάρχου