ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την Κυριακή ο Διαδικτυακός Μαραθώνιος Αγάπης και Αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Με σύνθημα "Προσφέρω - Μοιράζω Αγάπη στους συμπολίτες μου"
Την Κυριακή ο Διαδικτυακός Μαραθώνιος Αγάπης και Αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Το Κοινωνικό παντοπωλείο ξεκίνησε τη σύστασή του στις αρχές του Σεπτέβρη 2020, είναι μια καινούργια δομή του Δήμου Ρήγα Φεραίου που εντάχθηκε μαζί με τις άλλες δομές Βοήθεια στο σπίτι, Κέντρο κοινότητας, Κεπ υγείας, στην κοινωνική δομή του Δήμου.

Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε στις όλο και αυξανόμενες ανάγκες των δημοτών μας λόγω της πανδημίας στηριζόμενοι βέβαια πάντα στην αλληλεγγύη των ανθρώπων που εκφράζεται μέσα από τις προσφορές τους. Άλλωστε η λέξη αλληλεγγύη σχετίζεται με έννοιες όπως η συμπαράσταση και η αλληλοβοήθεια.

Υπολογίζουμε μέχρι σήμερα ότι πρέπει να στηρίξουμε γύρω στις 55 οικογένειες με τρόφιμα ενώ καθημερινά προσφέρουμε 40 ημερήσια γεύματα.

Ενόψει των εορτών υπάρχει ακόμη ένας επιπλέον λόγος να ενισχύσουμε τους κοινωνικο-οικονομικά αδύναμους δημότες μας. Για το σκοπό αυτό αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε αύριο Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρες 11.00 π.μ. έως 15.00 μ τον Διαδικτυακό Μαραθώνιο Αγάπης και Αλληλεγγύης και καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετέχει με τις ευχές του και μια μικρή έστω προσφορά σε τρόφιμα απευθείας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ή διατακτικές σε κατάστημα της επιλογής τους.

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 11.00 ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ LINK ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Ο μαραθώνιος αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη πρόκληση για κάθε δρομέα… έτσι και για μας είναι μια πρόκληση.

Αυτός ο μαραθώνιος θα αποτελέσει μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής συνείδησης, φιλίας και αλληλεγγύης, πιο επίκαιρη από ποτέ άλλοτε. Ας προσφέρουμε, λοιπόν, ανακουφίζοντας τους συμπολίτες μας και ας μοιράσουμε απλόχερα την αγάπη και την αλληλεγγύη. Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα των γιορτών ,ας το κάνουμε πράξη.

Οι γιορτές θα είναι πιο όμορφες για όλους και πιο ζεστές για όλες τις οικογένειες όταν υπάρχουν τα απαραίτητα.

Και όλοι εσείς θα νιώσετε τη χαρά να αγκαλιάζει και να γλυκαίνει την καρδιά σας. Κι αυτό θα είναι το δικό σας δώρο για τα Χριστούγεννα που έρχονται.

Στείλτε έμπρακτα την διαδικτυακή αγκαλιά νιώθοντας και προσφέροντας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 2425023794 όλο το 24ωρο ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: vsspiti@yahoo.gr

Αν δεν μπορείτε να φτάσετε ως εδώ για να φέρετε τα δώρα σας μπορούμε να έρθουμε εμείς.

ΏΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 7.00 π.μ. - 15.00 μ.

Αν δεν μπορείτε να φτάσετε ως εδώ για να φέρετε τα δώρα σας, μπορούμε να έρθουμε.