ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την Κυριακή ο Διαδικτυακός Μαραθώνιος Αγάπης και Αλληλεγγύης από τις Κοινωνικές Δομές

Οι Κοινωνικές  Δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου πιστές στο Χριστουγεννιάτικο ραντεβού τους επιχειρούν για δεύτερη συνεχή χρονιά, για  την ενίσχυση των  ευάλωτων  κοινωνικών  ομάδων, ένα  διαφορετικό κάλεσμα, προσαρμοσμένο πλέον στις συνθήκες της πανδημίας
Την Κυριακή ο Διαδικτυακός Μαραθώνιος Αγάπης και Αλληλεγγύης από τις Κοινωνικές Δομές

Ένα κάλεσμα αλληλεγγύης και αγάπης με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου με τρόφιμα μακράς διαρκείας ή διατακτικές από market.

Ο διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης θα γίνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου από τις 11.00 π.μ. μέχρι τις 3.00 μ. με την αφιλοκερδή τεχνική υποστήριξη του "Λαού του Αλμυρού" και της δημοσιογράφου Βιβής Τσιντσίνη. Το link παρακολούθησης θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν στο Facebook του Δήμου Ρήγα Φεραίου (πατήστε ΕΔΩ)

Η πανδημία έχει αλλάξει σημαντικά τις συνθήκες για όλους, οι  μέρες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες και δυστυχώς η  αγωνία για  τις επόμενες μέρες κυριαρχεί στη ζωή μας.

Μέσα από αυτό το μαραθώνιο αγάπης και αλληλεγγύης  από τη μια στοχεύουμε  την ενίσχυση σε τρόφιμα του κοινωνικού παντοπωλείου το οποίο αυτή τη στιγμή προσπαθεί να εξυπηρετήσει 55 οικογένειες και προσφέρει ημερήσια γεύματα  σε  40 δημότες μας  και από την άλλη   μέσα από τις ευχές σας και τις αφηγήσεις ιστοριών  να ζεστάνουμε τις καρδιές και να διώξουμε την αγωνία της πανδημίας.

Ας  προσφέρουμε λοιπόν, ανακουφίζοντας τους  συμπολίτες μας  και ας μοιράσουμε απλόχερα την αγάπη και την αλληλεγγύη. Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα των γιορτών ας το κάνουμε πράξη.  Οι γιορτές θα είναι πιο όμορφες για όλους και πιο ζεστές για όλες τις οικογένειες όταν υπάρχουν τα απαραίτητα.

Και όλοι εσείς θα  νιώσετε τη χαρά να αγκαλιάζει και να γλυκαίνει την καρδιά σας κι αυτό θα είναι το δικό σας δώρο για τα Χριστούγεννα που έρχονται!

Στείλτε έμπρακτα την διαδικτυακή αγκαλιά νιώθοντας και προσφέροντας !

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας  στο τηλέφωνο 2425023794  όλο το 24ωρο

ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: vsspiti@yahoo.gr

Το Κοινωνικό παντοπωλείο βρίσκεται στο Βελεστίνο (έναντι πλατείας ρολογιού)

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΏΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 7.00πμ-15.00 μ. 

Αν δεν μπορείτε να φτάσετε ως εδώ για να φέρετε τα δώρα σας, μπορούμε να έρθουμε εμείς.