ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συλλυπητήρια από την οικογένεια του Ρήγα

Σύσσωμη η οικογένεια του Ρήγα Φεραίου εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του συλλόγου, Αριστοτέλη Μέρμηγκα
Συλλυπητήρια από την οικογένεια του Ρήγα
Ο Αριστέλης (Τέλης) Μέρμηγκας αποτέλεσε μέλος της ομάδας που τη σεζόν 1980-1981 κατέκτησε το νταμπλ

Η ανακοίνωση του ΑΣ Ρήγας Φεραίος

Σήμερα, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020, έφυγε αδόκητα από κοντά μας, σε ηλικία μόλις 59 ετών, από επιπλοκές του covid-19, ο Αριστοτέλης Μέρμηγκας, ο δικός μας Τέλης.

Υπήρξε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΡΗΓΑ αγωνιζόμενος με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας. Ο Τέλης, τίμησε την φανέλα του ΡΗΓΑ και διακρίνονταν για την αγωνιστικότητα του.

Αποτέλεσε βασικό παίκτη εκείνης της μεγάλης ομάδας, που την σεζόν 1980-1981 ο ΡΗΓΑΣ κατέκτησε το "νταμπλ", αφού αναδείχθηκε κυπελλούχος και πρωταθλητής ΕΠΣΘ, κερδίζοντας έτσι την άνοδο στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία.

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του Α.Σ. Βελεστίνου "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ" εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό παράδεισο στον αγαπημένο μας Τέλη.

Η οδύνη για το χαμό του είναι μεγάλη για έναν από τους πιο μαχητικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας μας.

Τέλη, καλό ταξίδι!

H ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΑΣ Ρήγας Φεραίος

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρήγα Φεραίου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του φίλου μας και παλαιμάχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Αριστοτέλη Μέρμηγκα.

Τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.