ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης και αλληλεγγύης από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου

Ο διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου από τις 11 π.μ μέχρι τις 3.00 μ.μ και θα ακολουθήσει επόμενη ενημέρωση για τον σύνδεσμο παρακολούθησης
Διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης και αλληλεγγύης από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου, πιστές στο Χριστουγεννιάτικο ραντεβού τους με τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, επιχειρούν για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα διαφορετικό κάλεσμα, προσαρμοσμένο στις συνθήκες της πανδημίας. Κάλεσμα αλληλεγγύης και αγάπης. Σκοπός, η ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και της σίτισης των δημοτών μας με τρόφιμα μακράς διαρκείας ή διατακτικές market .

Ο διαδικτυακός μαραθώνιος αγάπης θα γίνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου από τις 11π.μ μέχρι τις 3.00μ. και θα γίνει επόμενη ενημέρωση για τον σύνδεσμο παρακολούθησης.

Η πανδημία έχει αλλάξει σημαντικά τις συνθήκες για όλους, οι μέρες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες, η αγωνία για τις επόμενες μέρες είναι κυρίαρχη.

Μέσα από αυτό το μαραθώνιο αγάπης και αλληλεγγύης μαζί με την ενίσχυση σε τρόφιμα του κοινωνικού παντοπωλείου στοχεύουμε, επίσης με τις ευχές σας και τις αφηγήσεις ιστοριών να ζεστάνουμε τις καρδιές και να διώξουμε την αγωνία της πανδημίας.

Ας προσφέρουμε ανακουφίζοντας τους συμπολίτες μας και ας μοιράσουμε απλόχερα την αγάπη και την αλληλεγγύη. Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα των γιορτών, ας το κάνουμε πράξη. Οι γιορτές θα είναι πιο όμορφες για όλους και πιο ζεστές για όλες τις οικογένειες όταν υπάρχουν τα απαραίτητα.

Και όλοι εσείς θα νιώσετε τη χαρά να αγκαλιάζει και να γλυκαίνει την καρδιά σας. Κι αυτό θα είναι το δικό σας δώρο για τα Χριστούγεννα που έρχονται!

Στείλτε έμπρακτα την διαδικτυακή αγκαλιά νιώθοντας και προσφέροντας!

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 2425023794  ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: vsspiti@yahoo.gr

Το Κοινωνικό παντοπωλείο βρίσκεται στο Βελεστίνο (έναντι πλατείας ρολογιού)

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 7.00 π.μ.-15.00 μ.