ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Επιτυχημένη η αντιμετώπιση του χιονιά στο Δήμο Ρήγα Φεραίου"

Άκρως επιτυχημένη ήταν η αντιμετώπιση του χιονιά στα ορεινά δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
"Επιτυχημένη η αντιμετώπιση του χιονιά στο Δήμο Ρήγα Φεραίου"
Εν ώρα αποχιονισμού...
Η άρτια οργάνωση,  ο σωστός προγραμματισμός  και ο συντονισμός της δημοτικής αρχής και των υπηρεσιών του Δήμου  είχαν ως αποτέλεσμα την σωστή διαχείριση της χιονοθύελλας.
 
Ήδη, από νωρίς χθες το μεσημέρι μηχανήματα ήταν στα χιονισμένα σημεία  και με πυρετώδεις προσπάθειες  οι δρόμοι έμειναν καθαροί και καμία περιοχή δεν αποκλείστηκε.
 
Η «Σοφία» έκανε τη  εμφάνισή της  σε Κανάλια, Κεραμίδι, Βένετο, Κερασιά και Ελευθεροχώρι και οι νιφάδες του χιονιού που έπεφταν ασταμάτητα δημιούργησαν ένα  λευκό τοπίο.
 
Η χιονόπτωση που έδειχνε  ότι θα συνέχιζε έβγαλε τα μηχανήματα στους  δρόμους και ξεκίνησε η επιχείρηση αποχιονισμού, η οποία στέφθηκε με επιτυχία.
 
Στο  επαρχιακό δίκτυο, από Κανάλια μέχρι Κεραμίδι και Βένετο επιχειρούσαν  τρία μηχανήματα της περιφέρειας Θεσσαλίας και το δίκτυο παρέμεινε ανοιχτό, ενώ δύο εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου επιχειρούσαν στα Κανάλια και στο Ελευθεροχώρι   ένα μηχάνημα της ΠΕΜΣ κι ένα του Δήμου.
 
Έτσι, οι δρόμοι όλοι παρέμειναν ανοιχτοί,  ειδικά στα Κανάλια, την Κερασιά και το Κεραμίδι που ήταν  το μεγάλο μέτωπο και οι δημοτικές κοινότητες  είναι καθαρές και η κίνηση γίνεται  χωρίς  κανένα πρόβλημα.
 
Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας συνεχάρη  τις υπηρεσίες του Δήμου για την άριστη προετοιμασία, οργάνωση και αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που προέκυψαν την πρώτη ημέρα του κύματος κακοκαιρίας που έπληξε τον Δήμο.
 
Δελτίο Τύπου Δήμου Ρήγα Φεραίου