ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βελεστινιώτες πρόσφεραν υπολογιστές σε μαθητές του Γυμνασίου

Ευχαριστήρια επιστολή από το σχολείο για την πράξη προσφοράς που θα βοηθήσει τους μαθητές στην τηλεκπαίδευση
Βελεστινιώτες πρόσφεραν υπολογιστές σε μαθητές του Γυμνασίου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Διευθύντρια και οι μαθητές/-τριες του Γυμνασίου Βελεστίνου, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους κυρίους Αλεξίου Αριστοτέλη και Απόστολο Παπατόλια , για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την ευγενική προσφορά δύο Laptops στους μαθητές του σχολείου μας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας.

Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας τόσο στους μαθητές όσο και στους δασκάλους τους, ότι η κοινωνία επαγρυπνεί και αφουγκράζεται τις ανάγκες των παιδιών της.

Επιπλέον επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον αξιόλογο δημοσιογράφο κ. Φοίβο Παπαγεωργίου για την ανάδειξη του θέματος στην τοπική κοινωνία.

Η ανιδιοτελής σας στήριξη στο εκπαιδευτικό μας έργο, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ανθρωπισμού και αλληλεγγύης στο δύσκολο έργο της τηλεκπαίδευσης και λαμπρό παράδειγμα για τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς γενικότερα.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνάει ο τόπος μας τέτοιες ενέργειες αποτελούν έμπρακτη απόδειξη ανθρωπισμού και αλληλεγγύης στο δύσκολο έργο του σχολείου και αποδεικνύουν ότι η προσφορά κι ο εθελοντισμός, λειτουργούν ως ουσιαστικά εργαλεία κοινής αντιμετώπισης της πρωτοφανούς αυτής πανδημίας.

Ευχαριστούμε!