ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοντά στον Ρήγα τα Οπτικά Τσουμπέκου

Το κατάστημα Οπτικών του Βόλου για την χορηγία προς τον σύλλογο ευχαριστεί ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος
Κοντά στον Ρήγα τα Οπτικά Τσουμπέκου
Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Σιουμουρέκης, με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Βελεστινιώτισσσα, Μαίρη Τσουμπέκου

Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ" αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το κατάστημα "ΟΠΤΙΚΑ ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΥ" για την γενναιόδωρη χορηγία χειμερινών ειδών ενδυμασίας και πιο συγκεκριμένα τριάντα (30) αντιανεμικών μπουφάν, τα οποία θα καλύψουν βασικές λειτουργικές ανάγκες της ομάδας.

Επισημαίνουμε, για μία ακόμη φορά, ότι τέτοιου είδους χορηγοί αποτελούν σημαντικούς αρωγούς σε μία δύσκολη εποχή που διανύουμε, για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, ευχαριστούμε και για την επιπλέον προσφορά που έκανε προς το Σύλλογο μας, αφού χορήγησε 40 κάρτες με έκπτωση 20% για την αγορά γυαλιών ηλίου ή οράσεως από τους ποδοσφαιριστές μας, το τεχνικό επιτελείο, το βοηθητικό προσωπικό και τα μέλη της διοίκησης.

Τα "ΟΠΤΙΚΑ ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΥ", διαθέτουν όλα τα επώνυμα γυαλιά ηλίου και οράσεως στις καλύτερες τιμές της πόλης του Βόλου. Το κατάστημα λειτουργεί επί της οδού ΕΡΜΟΥ 152 και υπεύθυνη είναι η συμπατριώτισσα από το Βελεστίνο κ. Μαρία (Μαίρη) Τσουμπέκου. (Στοιχεία επικοινωνίας: τηλ. 24210-23427 & στο fb Οπτικά Τσουμπέκου).

Εμείς, για άλλη μία φορά την ευχαριστούμε και μένουμε υπόχρεοι απέναντί της.