ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πίστη μου στη μεγάλη δυναμική της ομάδας και τον κόσμο παραμένει ισχυρή

Τις πρώτες δηλώσεις μετά τη νέα του επιστροφή στον πάγκο του Ρήγα πραγματοποίησε στο Αθλητικό Βαγόνι ο Λάκης Μπακάλης
Η πίστη μου στη μεγάλη δυναμική της ομάδας και τον κόσμο παραμένει ισχυρή

Αναλυτικά:

Καταρχήν να ευχηθώ να ξεπεράσουμε αυτό το μεγάλο πρόβλημα που βιώνουμε ως κοινωνία με τον κορωνοϊό και να μπορέσουμε να μπούμε ξανά σε αυτό που αγαπάμε.

Γυρνάω για ακόμα μία φορά στον σύλλογο που αγαπάω πιστεύοντας πως μπορούμε να δουλέψουμε και να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, ώστε σιγά-σιγά να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Σίγουρα, δεν μπορούμε από τώρα να μιλάμε άμεσους στόχους και ενέργειες καθώς είναι άγνωστο το πότε θα βρεθούμε ξανά στο γήπεδο.

Όμως, σαφέστατα θα υπάρξει μία επαφή με όλους τους παίκτες της ομάδας για να βρεθούνε κοινές μέθοδοι ατομικής προπόνησης, να ισορροπήσουμε όσο μπορούμε την απώλεια αγωνιστικού ρυθμού.

Η πίστη μου στη διαχρονικά μεγάλη δυναμική της ομάδας και τον κόσμο παραμένει ισχυρή. Όπου κι αν ήμουν είχα την ευκαιρία να αντιληφθώ το μέγεθος του Ρήγα, όπως το αντιλαμβάνονται κι εκτός Βελεστίνου, στην Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα βρω ξανά  παιδιά στην ομάδα, τα οποία ξεκίνησαν μαζί μου την ποδοσφαιρική τους πορεία. Αυτοί θα αποτελέσουν την επόμενη φουρνιά ηγετών του Ρήγα και μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές προσδοκούμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο.