ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χώρισαν οι δρόμοι Ρήγα - Σταματίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κυανόλευκοι βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση νέου τεχνικού με τον Κώστα Σταματίου να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας ύστερα από 14 μήνες
Χώρισαν οι δρόμοι Ρήγα - Σταματίου

Ανεξάρτητα από το πότε και αν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, το σίγουρο είναι ότι Ρήγας Φεραίος και Κώστας Σταματίου αποφάσισαν με φιλική διάθεση να βαδίσουν πλέον σε ξεχωριστά ποδοσφαιρικά μονοπάτια.

Ο αγωνιστικός απολογισμός

Ο πολύπειρος τεχνικός έφτασε στο Βελεστίνο τον Αύγουστο του 2019. Πέρυσι η ομάδα φόρτσαρε στο δεύτερο γύρο και βρισκότανε στη δεύτερη θέση με μόλις δύο βαθμούς απόσταση από την πρωτοπόρο Δήμητρα κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος, το οποίο θυμίζουμε ολοκληρώθηκε πρόωρα. Παράλληλα, έφτασε στα ημιτελικά του κυπέλλου όπου αποκλείστηκε από την Αγχίαλο.

Φέτος, μέχρι και την περασμένη Τετάρτη, μετρούσε μόνο νίκες στους δύο θεσμούς. Στη συνέχεια ακολούθησε ο εντός έδρας αποκλεισμός -εν μέσω διαμαρτυριών- στα πέναλντι για το Κύπελλο ΕΠΣΘ από τον Πρωτεσίλαο και η ήττα (1-0) στον Πτελεό από την ίδια ομάδα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.