ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισοπαλία με πικρία

Ο Διαγόρας ήταν εμφανώς ανώτερος από την Αρτάκη έχοντας δοκάρια αλλά και παράπονα για διαιτητικές αποφάσεις, ωστόσο ένα γκολ στο 86` (1-1) του στέρησε την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια
Ισοπαλία με πικρία

Με τις ερασιτεχνικές ομάδες να περιμένουν τη νέα ΚΥΑ και το τι μέλλει γεννέσθαι στον ερασιτεχινικό αθλητισμό, ο πρωτοπόρος στον 4ο όμιλο της Γ` Εθνικής Διαγόρας, υποδέχθηκε το δυνατό σύνολο της Νέας Αρτάκης στο Στεφανοβίκειο.

Οι Μελανόλευκοι βρήκανε την πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τετ α τετ του Γιάννη Κυρίτση στο 20ο λεπτό ενώ διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις μη καταλογισμού πέναλντι από τον Μπεκιάρη στο πρώτο μέρος. Η μία φάση σε απόκρουση πάνω στη γραμμή σε σουτ του Αναστασίου και η δεύτερη επίσης για χέρι στην περιοχή ύστερα από στατική φάση.

Το σκορ άνοιξε αυτή τη φορά ο... άλλος Κυρίτσης ο Θάνος, με ωραίο γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλντι με τη συμπλήρωση 45 λεπτών αγώνα.

Η μεγάλη στιγμή για να φτάσουν πολύ κοντά στο τέταρτο "τρίποντο" οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου δημιουργήθηκε στο 65` με τον Αναστασίου να πιάνει μία από τις γνωστές "βολίδες" του αλλά τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Ακόμα μία καλή ευκαιρία χάθηκε για τους Στεφανοβικιώτες λίγο μετά με τους Θ. Κυρίτση, Αναστασίου και Κουβελά να βγαίνουν στην αντεπίθεση, αλλά ο πρώτος δεν "έσπασε" τη μπάλα τόσο δυνατά και η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Διαγόρας θα κρατούσε το υπέρ του σκορ στις επιθέσεις, κυρίως με ψηλιές μπαλιές, των αντιπάλων, στο 86` ο Ναουμίδης απομάκρνυνε για κακή του τύχη ένα γέμισμα πάνω σε αντίπαλο, με αποτέλεσμα ο Δήμου να βγει μόνος του απέναντι από το τέρμα και να ισοφαρίσει (1-1) την αναμέτρηση.

Έστω κι έτσι, πάντως, ο Διαγόρας παραμένει στην κορυφή του ομίλου έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 10 βαθμούς.

Ο Στέλιος Αρσένος τόνισε πως μένει μία πικρία για το τελικό αποτέλεσμα με την ομάδα του να δικαιούται, όπως σχολιάζει, ξεκάθαρα τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα με υψηλές βλέψεις. Όμως, δηλώνει επίσης ικανοποιημένος από την εμφάνιση και περιμένει ανάλογη συνέχεια από τους ποδοσφαιριστές του του με την ευχή-προϋπόθεση να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:

Διαγόρας Στεφανοβικείου: Αποστολίδης, Καραμπούζης, Λάιος, Ναουμίδης, Σπαθής, Γαλανόπουλος (46` Παπαγεωργίου), Θ. Κυρίτσης (85` Σιόβας), Μπλέντι, Κουβελάς (70` Ζενούνης), Γ. Κυρίτσης, Αναστασίου.

Νέα Αρτάκη: Τσουβάρας, Κουτρόπουλος, Σκριβάνος, Πατερίτσας, Καραμπάς, Ζαχαρόπουλος, Παπαδάκης, Στασινόπουλος, Κωστούλας, Κατσούκης (70’ Δήμου), Ντάμπος (46’ Μεγάλος).

Μπήκαν και οι: Τσιατσιαρώνης, Μπελίτσος.