ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκλεισμός με παράπονα

Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα στο βροχερό Βελεστίνο, Ρήγας Φεραίος έμεινε εκτός θεσμού Κυπέλλου ΕΠΣΘ γνωρίζοντας την ήττα με 4-2 (κ.δ., παρ. 1-1) από τον Πρωτεσίλαο στη διαδικασία των πέναλντι, ωστόσο διαμαρτύρεται σωστά για μία κομβική φάση στην παράταση
Αποκλεισμός με παράπονα

Η πορεία των Κυανόλευκων που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα (έστω και στα πέναλντι) την φετινή σεζόν,  σταματά στους "16" του Κυπέλλου.

Ο Ρήγας βρήκε τις πολύ μεγάλες φάσεις με τον Αραμπατζή, στο 29` όταν ο επιθετικός των Κυανόλευκων πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 74΄όταν νικήθηκε από τον Βουραζέρη στο τετ α τετ. Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα 65ο λεπτό οι φιλοξενούμένοι προηγήθηκαν με σουτ του Άλμπα εκτός περιοχής.

Αμέσως μετά, οι φιλοξενούμενοι βρήκανε ακόμα μία στιγμή αμέσως μετά με τον Σταμέλο να μαζεύει όμως δίχως δυσκολία την προσπάθεια του Παπαδόπολου.

Ακολούθως, οι γηπεδούχοι πίεσαν, o Σταματίου τα έπαιξε όλα για όλα με την είσοδο των Γουτούλη - Πάσχου και τελικά δικαιώθηκε με πανέμορφο τέρμα, βολ-πλανέ, του Πάσχου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Στo πρώτο μέρος του έξτρα χρόνου έγινε και η φάση που "σημάδεψε" τον αγώνα, με τον Σιαμανίκο να αποκρούει ως άλλος τερματοφύλακας (έχοντας ήδη κίτρινη) σε φάουλ του Γουτούλη με τον ρέφερι Ευαγγελιά αλλά και τον βοηθό Μπαρτζιάλη να μην υποδεικνύουν παράβαση και έντονες διαμαρτυρίες να ακολουθούν.

Προηγουμένως, είχε αποβληθεί ο Άλμπα για τον Πρωτεσίλαο και στη συνέχεια ο Γκάμπας για τον Ρήγα, ο οποίος είχε και μία καλή ευκαιρία με τον Βουραζέρη να κλείνει σωστά τη γωνία στον Γουτούλη λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Η "ρώσικη ρουλέτα" έλυσε τις διαφορές των δύο ομάδων, τουλάχιστον για σήμερα καθώς ακολουθεί αγώνας στον Πτελεό για το πρωτάθλημα, με τον Πρωτεσίλαο να αναδεικνύεται νικητής.

Η σειρά των πέναλντι:

  1. Νίκος Βουραζέρης - ΓΚΟΛ (0-1)
  2. Αραμπατζής - ΓΚΟΛ (1-1)
  3. Βαλωτής - ΓΚΟΛ (1-2)
  4. Πάσχος - ΓΚΟΛ (2-2)
  5. Σιαμανίκος - ΓΚΟΛ (2-3)
  6. Σταματίου - ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ (2-3)
  7. Λάμπρου ΓΚΟΛ (2-4)
  8. Ράπτης - ΔΟΚΑΡΙ (2-4)

Συνθέσεις:

Ρήγας Φεραίος: Σταμέλος, Κακάνης, Ράπτης, Σταματίου, Ακριβούσης (82` Φούκης), Γκάμπας, Σουγκάρης (72` Πάσχος), Αραμπατζής, Γάρος (70` Γουτούλης), Καρακίτσιος (46` Μούσιας), Καραγιάννης.

Πρωτεσίλαος: Β. Βουραζέρης, Χασιώτης (43` λ. τρ. Λεϊμονής), Δημητρίου (79` Λάμπος), Σιαμανίκος, Ν. Βουραζέρης, Σουδής, Δρόσος, Λάμπρου, Παπαδόπουλος (77`  Κ. Κόρκος), Άλμπα, Βαλωτής.

Αποβολές: 98` Άλμπα, 105` Γκάμπας, 

Διαιτητές: Ευαγγελιάς, Π. Σακκάς, Μπαρτζιάλης.