ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρία στα τρία και κορυφή για Διαγόρα!

Τρελαίνει κόσμο ο σύλλογος του Στεφανοβικείου στο ξεκίνημα της Γ` Εθνικής - Οι Μελανόλευκοι επικράτησαν σήμερα με σκορ 3-0 του Οπούντιου στην Αταλάντη και πλέον απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής στον 4ο όμιλο
Τρία στα τρία και κορυφή για Διαγόρα!
Φωτογραφία: Facebook Διαγόρας Στεφανοβικείου Antonios L.

Με δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες, επί του Ηρακλή Ψαχνών και του Οπούντιου Μαρτίνου κι ένα ενδιάμεσο κερδισμένο ντέρμπι στο Στεφανοβίκειο με τον Αλμυρό, το σύνολο του Στέλιο Αρσένου είναι πλέον το μοναδικό που μετρά "3χ3" στον 4ο όμιλο της Γ` Εθνικής, με συνολικά γκολ 8-1 υπέρ του!

Η καλή μέρα φάνηκε από την αρχή για τους Στεφανοβικιώτες με τον Σπαθή να παίζει ωραία το "1-2" με τον Αναστασίου στο 3ο λεπτό, ο υψηλόσωμος φορ σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και στη συνέχεια ο Κουβελάς με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχανε στο μεγαλύτερο διάστημα την υπεροχή χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα. Μετά το πρώτο γκολ και σε μία επικίνδυνη σέντρα του Σπαθή ο Κουβελάς δεν πρόλαβε να μπει για λίγο στην πορεία της μπάλας. Ακόμα, ένα φαουλ του έμπειρου φορ κατέληξε στην εξωτερική πλευρά του τέρματος.

Στην επανάληψη ο Διαγόρας "χτύπησε" ακόμα δύο φορές. Αρχικά στο 55` και έπειτα από πολύ καλή επιθετική ανάπτυξη, ο Γιάννης Κυρίτσης σύγκλινε προς τον άξονα από τα αριστερά και σούταρε στην απέναντι γωνία για το 0-2. Αυτό ήταν και το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που σκοράρει ο εξτρέμ από την Ελασσόνα!

Στο 72΄ήρθε και... το κύκνειο άσμα στον αγώνα για τον Οπούντιο με τον Αποστολίδη να κάνει το βολέ και τον Ναουέλ να στέλνει άθελά του με κεφαλιά-πάσα την  μπάλα στην στα δίχτυα της ομάδας του, μη έχοντας αντιληφθεί πως ο Φαλαγγίτης βρίσκεται εκτός εστίας.

Να σημειωθεί, πως οι Μελανόλευκοι βρήκανε ακόμα δύο φάσεις. Με κεφαλιά του Αναστασίου ύστερα από φάουλ του Σπαθή που έφυγε άουτ και με σουτ του Θάνου Κυρίτση έπειτα από κόρνερ του Σπαθή, με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στη γραμμή.

Οπούντιος Μαρτίνου: Φαλλαγγίτης, Μερμίγκης (46` Γκριτζάπης), Πανάγου, Ναουέλ, Δούμουρας (50` Κωτσαλάς), Δάβρης (72` Κολιμάτσης), Καραδήμος, Οένζο, Νικόλας, Ζώτος (55` Καραμπέτσος), Σεΐτι (85` Κλέβις).

Διαγόρας Στεφανοβικείου: Αποστολίδης, Καραμπούζης, Λάιος (72’ Σιόβας), Ναουμίδης, Σπαθής, Ζενούνης, Θ. Κυρίτσης (72` Παπαγεωργίου), Μπλέντι (65` Γιαουπλάρι), Γ. Κυρίτσης, Αναστασίου (66` Κουρούμαλος), Κουβελάς (72` Καραμανλής).