ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Βελεστίνο

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και μελλοντικά σε περίπτωση που υπάρξουν νέα οχήματα
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Βελεστίνο
Πηγή: wikiwand

Η διαδικασία είχε ξεκινήσει τον Ιούλιο τηρουμένων των νόμιμων προθεσμιών και διαδικασιών. Συγκεκριμένα, αναφέρεται, είχε δοθεί προθεσμία 45 ημερών, όπως προβλέπεται, στους ιδιοκτήτες και με το πέρας αποσύρθηκαν είτε με φροντίδα των ιδίων είτε από εταιρεία περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Δήμο και τους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και μελλοντικά σε περίπτωση που υπάρξουν νέα οχήματα.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ και τοπικός Σύμβουλος της Κοινότητας Βελεστίνου, υπεύθυνος της ανωτέρω διαδικασίας, Χρήστος Σπαθής, αναφέρθηκε σχετικά: "Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία της περισυλλογής του μεγαλύτερου όγκου των εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνδημότες για την άριστη συνεργασία, καθώς οι περισσότεροι επέδειξαν συνέπεια και απέσυραν σε ιδιωτικό χώρο τα οχήματα τους. Σίγουρα τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν οχήματα που κυκλοφορούν χωρίς να φέρουν τις απαραίτητες πινακίδες, καθώς και οχήματα τα οποία είναι σταθμευμένα σε συγκεκριμένα σημεία για μεγάλο χρονικό διάστημα και φέρουν πινακίδες.

Για τα εν λόγω αυτοκίνητα έχει ενημερωθεί το Α.Τ. Ρήγα Φεραίου προκειμένου να διενεργήσει τους απαραίτητους ελέγχους, καθώς είναι πέρα των αρμοδιοτήτων του Δήμου. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δημοτικό σύμβουλο, Σταύρο Χατζή, για την έμπρακτη βοήθεια και συμπαράσταση στην όλη διαδικασία".