ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν έλυσαν τις διαφορές τους

Σε ένα ντέρμπι με αρκετό δυναμισμό και... συγκεκριμένες φάσεις, Ρήγας Φεραίος και Πύρασος αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου παραμένοντας ωστόσο αήττητοι
Δεν έλυσαν τις διαφορές τους

Δύο από τις ομάδες που αναμένεται να βρίσκονται φέτος στο... πάνω ράφι του πρωταθλήματος, έφεραν "λευκή ισοπαλία" στην 4η αγωνιστική της Α` ΕΠΣΘ.

Η πρώτη στιγμή ανήκε στον Ρήγα με το μακρινό σουτ του Γκάμπα στο 10ο λεπτό να περνά άουτ. Εφτά λεπτά αργότερα, οι "κυανόλευκοι του Κώστα Σταματίου απώλεσαν μία σημαντική ευκαιρία με τον Αραμπατζή να γεμίζει γρήγορα με... delivery σε φάουλ εκτός περιοχής αλλά τον Γουτούλη στο δεύτερο δοκάρι από τα αριστερά να μην κάνει το σουτ που θα ήθελε και την μπάλα να φεύγει εκτός εστίας, άουτ.

Η πίεση του Ρήγα συνεχίστηκε και στο 21` ο Τσιλίγκος βγήκε και απομάκρυνε με γροθιές την σέντρα του Κακάνη, με τον Αραμπατζή να υποδέχεται στο ύψος της μεγάλης περιοχής την μπάλα και να σουτάρει αμέσως, αλλά άστοχα, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πλησιάζοντας προς τη λήξη του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τη σειρά τους τον Ρήγα. Αρχικά, στο 42` κι έπειτα από καλοζυγισμένη σέντρα του Μυργιώτη, σε φάουλ από τα δεξιά, ο Χάνος έπιασε την κεφαλιά στο ύψος του πέναλντι προς τα πίσω, χωρίς ουσιαστικά να βλέπει εστία, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Σταμέλου.

Λίγο αργότερα, στο 42`, κι έπειτα και πάλι από φάουλ του Μυργιώτη, έγινε η κεφαλιά πάσα από τα αριστερά, επικράτησε μία μικρή σύγχυση στα καρέ του Ρήγα με τον Μυργιώτη να έχει φτάσει στην περιοχή και να πλασάρει από πλεονεκτική θέση, με την μπάλα ωστόσο να περνά λίγο έξω από το δεξί δοκάρι, άουτ.

Το δεύτερο μέρος δεν έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Μία καλή φάση για τον Πύρασο σημειώθηκε με την έναρξη με τον Τζίκα να πλασάρει από τα αριστερά στην περιοχή, με το δεξί και τον Σταμέλο να πέφτει στα αριστερά του και να μπλοκάρει σταθερά.

Ένα κόρνερ του Γουτούλη στο 57` απομάκρυνε με γροθιές, όχι πολύ μακριά, ο Τσιλίγκος με τον Γάρο να παίρνει το ριμπάουντ αλλά το σουτ που επιχείρησε από την άσπρη βούλα έφυγε πολύ ψηλά, άουτ. Το απευθείας χτύπημα φάουλ του Χάνου στο 66` πέρασε εκτός εστίας με τον Αραμπατζή στο 70΄ να φεύγει στην αντεπίθεση και να σουτάρει από θέση πλάγια αριστερά στην περιοχή, όμως ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων ήταν σε ετοιμότητα στην κλειστή του γωνία.

Ο πολύ δραστήριος Γουτούλης, επιχείρησε ένα καλό σουτ στο 76` από την μεγάλη περιοχή, με τον Τσιλίγο να αποδεικνύεται και πάλι σταθερός μπλοκάροντας την μπάλα στην αριστερή του γωνία.

Το μακρινό σουτ του Ακριβούση στο 82` που κόντραρε και πέρασε λίγο άουτ ήταν ουσιαστικά η τελευταία φάση της αναμέτρησης με τον Σουγκάρη να έχει αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη - κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι Καλαντζή στο 77ο λεπτό.

Συνθέσεις:

Ρήγας Φεραίος (Σταματίου): Σταμέλος, Κακάνης, Ράπτης, Χρ. Σταματίου, Ακριβούσης, Σουγκάρης, Γκάμπας, Καραγιάννης (77` Φούκης), Γάρος (74` Καρακίτσιος), Γουτούλης (79` Φιλοσόγλου), Αραμπατζής.

Πύρασος (Ακτσιαλής): Τσιλίγκος, Ζατούδης, Παπαδόπουλος, Ντόντα, Αλμασίδης, Χάνος, Καλλιακούδας (7` Τσάμης), Μυργιώτης (84` Θεοδωρόπουλος), Καραγιώργος, Κατής (59` Δαμάσκος), Τζίκας (84` Μιχολίτσης).

Διατητές: Καλαντζής, Σφυρής, Δ. Σακκάς.

Αποβολές: Σουγκάρης - 77ο λεπτό.