ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακάθεκτος στο ντέρμπι

Σε ένα άνετο απόγευμα, ο Ρήγας Φεραίος πέρασε το Σάββατο από το Βασδέκειο με σκορ 4-0 επί της Δάφνης, σημειώνοντας έτσι το "3χ3" στο πρωτάθλημα και στρέφει πλέον την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πύρασο
Ακάθεκτος στο ντέρμπι

Οι Κυανόλευκοι είχανε από την αρχή τον απόλυτο έλεγχο αγώνα, απέναντι σε μία Δάφνη που περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο γνωρίζοντας την τρίτη διαδοχική ήττα.

Η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 15ο λεπτό με τον Γάρο να αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο από τα δεξιά και να δίνει έτοιμο γκολ στον Βαϊόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά από κοντά άνοιξε το σκορ (0-1).

Δύο λεπτά αργότερα μία συστημένη μπαλιά του Γουτούλη έβγαλε τον Γάρο μόνο του απέναντι από τον Πλιάκα, με τον αρχηγό του Ρήγα να περνά ωραία και τον τερματοφύλακα για να «γράψει» το 0-2.

Το ημίχρονο έκλεισε με γκολ (43’) του Αραμπατζή ο οποίος σούταρε ανάμεσα σε αντιπάλους έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σκάει και να καταλήγει στην αριστερή γωνία της εστίας.

Στην επανάληψη κυριάρχησε το ίδιο μοτίβο, σε πιο χαλαρούς ίσως ρυθμούς. Οι παίκτες του Ρήγα είτε ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια είτε έβρισκαν μπροστά τους τον Πλιάκα. Πάντως, δεν άφησαν το ημίχρονο να φύγει ανεκμετάλλευτο με τον Καρακίτσιο στο 87΄να δέχεται την κάθετη ασίστ του Γκάμπα και να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 0-4.

Συνθέσεις:

Δάφνη (Τουρσούγκας):  Πλιάκας, Βαρελόπουλος, Κατσικαδάμος, Μπαντέλης, Τσιαχτάνης, Λιόλιος, Τσαρέλας (55’ Τάσιος), Πλαφαδέλης (77’ Κλ. Βαϊόπουλος), Κιπτίου, Μαρέδης, Ταμπάκου, (55’ Κράβαρης).

Ρήγας Φεραίος (Σταματίου): Χαρχαλάκης, Ακριβούσης, Ράπτης, Χρ. Σταματίου, Κακάνης (67’ Μπόλκας), Σουγκάρης, Γκάμπας, Αραμπατζής (75’ Φούκης), Γουτούλης, Κ. Βαϊόπουλος (75’ Κωνσταντέλλος), Γάρος (46’ Καρακίτσιος).

Διαιτητές: Αθηναίος, Γκατζούνας, Δημητράκης.