ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοίταξε στα μάτια τον Απόλλωνα - Φιλική ήττα με 1-0 για Διαγόρα

Στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής ο Διαγόρας ίσως δικαιούνταν κάτι παραπάνω από το εις βάρος του 1-0 με το οποίο ηττήθηκε σήμερα στην Φιλιππούπολη απέναντι σε έναν σύλλογο επιπέδου Super League 2
Κοίταξε στα μάτια τον Απόλλωνα - Φιλική ήττα με 1-0 για Διαγόρα

Με καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, εφαρμόζοντας όσο υπήρχαν δυνάμεις το "πρέσινγκ" στον αντίπαλο και προσπαθώντας να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα στην επίθεση -ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι αγωνίζονταν με σύλλογο που βρίσκεται δύο κατηγορίες πάνω- οι Μελανόλευκοι στάθηκαν αξιοπρεπέστατα στο χορτάρι φιλικό του Σαββάτου.

Οι γηπεδούχοι, όπως ήταν και λογικό, διατήρησαν κατά μεγαλύτερο ποσοστό την κατοχή της μπάλας, με την άμυνα του Διαγόρα ωστόσο να είναι συγκεντρωμένη απορροφώντας τους κραδασμούς και βρίσκοντας παράλληλα φάσεις στην επίθεση.

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Στεφανοβικείου κατάφερε να βγάλει αντεπιθέσεις με παίκτη παραπάνω δίχως όμως να λειτουργεί σωστά στην τελική πάσα. Η μεγάλη στιγμή ήρθε σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπλέντι με τον τον Πρίφτηνα επεμβαίνει σωτήρια με τη μπάλα να χτυπά συνέχεια στο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ο ο Παπαγεωργίου πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Επίσης, μία κεφαλιά του Γιάννη Κυρίτση ύστερα από σέντρα - φάουλ του Σπαθή έφυγε άουτ.

Όσον αφορά μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ο Σούλτσε με πλασέ στην κίνηση έπειτα από πλάγια σέντρα βρήκε δίχτυα για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν πιο "χαμηλός" με το 1-0 να παραμένει.

Ο προπονητής του Διαγόρα δήλωσε πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του, τονίζοντας ότι πλέον υπάρχει περιθώριο μίας εβδομάδας για δουλειά πάνω στα λάθη της ομάδας με στόχο την βελτίωση και φυσικά με φόντο την πρεμιέρα με τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι, που έχουν σημαντικά ονόματα στο ρόστερ τους για την κατηγορία όπως ο Βαγγέλης Μόρας, συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Να σημειωθεί πως το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Μελανόλευκους πραγματοποίησε ο Γιώργος Ναουμίδης. Παράλληλα, αυτό ήταν και το πρώτο φιλικό που έλαβε μέρος ο Δημήτρης Γιαουπλάρι που έμεινε τελικά και φέτος κάτοικος Στεφανοβικείου.

Για τον Διαγόρα αγωνίστηκαν οι: Αποστολίδης, Κουρούμαλος, Λάιος, Σπαθης, Καραμπούζης, Θ. Κυρίτσης, Παπαγεωργίου, Μπλέντι, Σιόβας, Γ. Κυρίτσης, Αναστασίου.

Στο ημίχρονο πέρασαν ως αλλαγή οι Ζενούνης και Κουβελάς ενώ στη συνέχεια χρόνο συμμετοχής έλαβαν και οι: Καραμανλής, Γιαουπλάρι, Παναγιωτόπουλος και Ναουμίδης.