ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υποστολή σημαίας για τον Βαγγέλη Κόκκαλη

Ο Κυριακάτικος αγώνας (4/10 - 16:00) του Ρήγα με τον Αστέρα στο Βελεστίνο θα είναι και ο τελευταίος στην καριέρα του βοηθού διαιτητή από τον Άγιο Γεώργιο, Βαγγέλη Κόκκαλη
Υποστολή σημαίας για τον Βαγγέλη Κόκκαλη

Το αποχαιρεστιστήριο μήνυμα του 41ενός ετών διαιτητή:

Έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω από την διαιτησία ύστερα από 15 χρόνια. Την ερχόμενη Κυριακή θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι το οποίος θα είναι το 888ο συνολικά.

Μέτρησα 760 παιχνίδια στα Τοπικά πρωταθλήματα της Μαγνησίας και 128 σε επαγγελματικές κατηγορίες (Football League, Γ` Εθνική, Δ` Εθνική, αγώνες Κυπέλλου και παιχνίδια Ενώσεων).

Τελευταίος αγώνας που έπαιξα στις επαγγελματικές κατηγορίες ήταν παιχνίδι του Άρη στο Χαριλάου, ενώ είχα την τύχη να είμαι "παρών" σε αναμετρήσεις μεγάλων όμάδων όπως: ΑΕΚ, Άρης Θεσσαλονίκης, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης, Απόλλων Καλαμαριάς, ΠΑΣ Γιάννενα, Λαμία, ΑΕΛ, Παναιτωλικός, Ηρακλής, Βέροια, Τρίκαλα, Ιωνικός, Προοδευτική, καθώς και σε άλλες πολλές ιστορικές ομάδες.

Είναι σημαντικό για μένα που το τελευταίο μου παιχνίδι θα διεξαχθεί στα μέρη μου με αντιπάλους δύο ιστορικές ομάδες της περιοχής, τον Ρήγα Φεραίο και τον Αστέρα Ριζομύλου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω άπαντες, συναδέλφους διαιτητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες καθώς και την ΕΠΣΘ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλίας, για τα τόσα χρόνια κοινής πορείας στα γήπεδα.