ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε και Ναουμίδη ο Διαγόρας - Δυνατό φιλικό με Απόλλωνα Λάρισας

Μετά τον Γιαουπλάρι ο σύλλογος του Στεφανοβικείου πρόσθεσε ακόμα έναν έμπειρο σέντερ μπακ με τον Γιώργο Ναουμίδη να θεωρείται πλέον παίκτης του Διαγόρα
Πήρε και Ναουμίδη ο Διαγόρας - Δυνατό φιλικό με Απόλλωνα Λάρισας

Ο υψηλόσωμος στόπερ μετρά κοντά στις 150 συμμετοχές σε επίπεδο Γ` Εθνικής. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τον Βόλο αγωνίστηκε πέρυσι στον Αλμωπό Αριδαίας ενώ παλαιότερα θήτευσε σε ΓΣ Αλμυρού, Νέστο Χρυσούπολης, Νίκη Βόλου, Ρήγα Φεραίο, ΑΟ Χαλκίς, Ολυμπιακό Βόλου Κ-19 και Θησέα Αγριάς.

Πλέον, καλείται να κάνει αγώνα δρόμου έχοντας μείνει πίσω σε επίπεδο προετοιμασίας ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίας του στους Μελανόλευκους.

Η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος έχει οριστεί θυμίζουμε για τις 11 Οκτωβρίου με την πρεμιέρα του Διαγόρα να κρύβει σημαντικό βαθμό δυσκολίας, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία από τις καλές ομάδες του 4ου ομίλου εκτός έδρας. Πιο συγκεκριμένα τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ερχόμενο Σάββατο (3/10) η πρόβα τζενεράλε θα λάβει χώρα απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Super League 2. Ο λόγος για τον Απόλλωνα Λάρισας του Δημήτρη Πρίφτη με τους Στεφανοβικιώτες να μεταβαίνουν στην Φιλιππούπολη για την πολύ δυνατή φιλική αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

Ο Στέλιος Αρσένος σκοπεύει να τεστάρει την ομάδα του στο υψηλότερο επίπεδο, θέλοντας να διορθώσει τα τυχόν κακώς κείμενα που θα προκύψουν πριν την έναρξη του κυρίως πιάτου της σεζόν.