ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκλεισε Γιαουπλάρι και πάει για δεύτερο στόπερ ο Διαγόρας

Η αμυντική ενίσχυση που έψαχνε ο σύλλογος του Στεφανοβικείου πιθανώς να έρθει εις διπλούν αφού παίκτης της ομάδας πρέπει να λογίζεται ο Λευτέρης Γιαουπλάρι, τη στιγμή που συνεχίζονται οι συζητήσεις με έμπειρο σέντερ μπακ εγνωσμένης αξίας
Έκλεισε Γιαουπλάρι και πάει για δεύτερο στόπερ ο Διαγόρας

Ο 26χρονος υψηλόσωμος στόπερ αγωνίστηκε με τον Διαγόρα στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος, συνεχίζοντας πλέον ουσιαστικά από εκεί που σταμάτησε. Ο Γιαουπλάρι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες όπως: Κ20 Ολυμπιακού Βόλου, ΑΕ Διμηνίου, Ηρακλής Βόλου, Σαρακηνός, Βελούχι και Θησέας.

Παράλληλα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με ακόμα έναν έμπειρο αμυντικό με μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο Γ` Εθνικής. Από την άλλη μεριά, παρελθόν αποτελεί έπειτα από τέσσερα χρόνια ο μέσος Γιώργος Καλλιακούδας, που θα συνεχίσει την πορεία του στα γήπεδα με τη φανέλα του Πυράσου.

Τέλος, με την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος να πλησιάζει (11/10), ο Στέλιος Αρσένος ψάχνει εναγωνίως αντίπαλο για νέο φιλικό το Σαββατοκύριακο αφού η προγραμματισμένη αναμέτρηση με τον Θησέα Αγριάς αναβλήθηκε.