ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

Τεστ μνήμης σε Βελεστίνο - Στεφανοβίκειο

Ως συνέχεια της ενημερωτικής δράσης του ειδικού κέντρου ημέρας διασύνδεσης από την εταιρεία νόσου Αλτσχάιμερ που πραγματοποιήθηκε στο Βελεστίνο προγραμματίζονται από το ΚΕΠ Υγείας και το "Βοήθεια στο Σπίτι" του Δήμου Ρήγα Φεραίου τεστ μνήμης
Τεστ μνήμης σε Βελεστίνο - Στεφανοβίκειο

Στο Βελεστίνο την Τρίτη 6 Οκτωβρίου και κατά τις ώρες 9 π.μ. -13.00 στον χώρο της δομής "Βοήθεια στο Σπίτι" έναντι πλατείας ρολογιού.

Στο Στεφανοβίκειο την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και κατά τις ώρες 9 π.μ.-13:00 στον χώρο της δομής "Βοήθεια στο Σπίτι", στο Περιφερειακό Ιατρείο Στεφανοβικείου.

Σημειώνεται, πως μέσω του παραπάνω προγράμματος ελέγχου μνήμης είναι δυνατός ο εντοπισμός πιθανών δυσκολιών μνήμης, κρίσης, προσοχής, συγκέντρωσης, λόγου και μάθησης που ίσως οφείλονται στην νόσο Alzheimer ή σε άλλου τύπου άνοια.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί από το επιστημονικό προσωπικό του ειδικού κέντρου ημέρας διασύνδεσης από την εταιρεία νόσου Αλτσχάιμερ αφορά άντρες και γυναίκες με σημάδια απώλειας μνήμης.

Για την διαδικασία και τις πληροφορίες που συλλέγονται τηρείται το απόρρητο.

Όσοι δημότες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο τηλέφωνο 2425023794.