ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ποδοσφαιρική δράση το Σαββατοκύριακο

Πρεμιέρα για Ρήγα, Αστέρα και Απόλλων Καναλίων Α` και Β` ΕΠΣΘ - Συνεχίζονται τα φιλικά για Διαγόρα - "Εγκαινιάζει" το Αθλητικό Κέντρο στον Άγιο Γεώργιο ο Ολυμπιακός Βόλου
Η ποδοσφαιρική δράση το Σαββατοκύριακο
Ουράνιο τόξο στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου - Φωτογραφία / Αθλητικό Βαγόνι

Πλούσιο το ποδοσφαιρικό μενού του Σαββατοκύριακου για τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου.

Αρχικά, το Σάββατο στις 16:00 ο Αστέρας δίνει το πρώτο του παιχνίδι στην επιστροφή του στην Α` ΕΠΣΘ, υποδεχόμενος την Ακρόπολη Σέσκλου στο Ριζόμυλο. Την ίδια ώρα στις Μικροθήβες, ο Απόλλων Καναλίων φιλοξενείται στις Μικροθήβες από την ομώνυμη ομάδα για τον δεύτερο όμιλο της Β` Τοπικής κατηγορίας.

Στις 17:00 της ίδιας μέρας ο Διαγόρας θα φιλοξενήσει την ΑΕ Καρίτσας στο Βελεστίνο, συνεχίζοντας την προετοιμασία του με φόντο την έναρξη της Γ` Εθνικής στις 11 Οκτωβρίου.

*Υπενθυμίζεται πως μπορείτε να παρακολουθείτε Live τις αναμετρήσεις στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ ΕΔΩ.

Ακόμα, την Κυριακή στις 16:00, o Ρήγας Φεραίος δοκιμάζεται στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου με αντίπαλο τον Τοξότη. Οι Κυανόλευκοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά την πρόκριση στο κύπελλο επί του Πανιωνίου (1-3), μπαίνοντας με το δεξί και στο πρωτάθλημα.

Τέλος, φιλικό επιπέδου Football League θα διεξαχθεί στις 17:00 της Κυριακής στο νέο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου στις δημοτικές εγκαταστάσεις του Αγίου Γεωργίου. Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν τον Πιερικό στο δεύτερο φιλικό του Στέφανου Ξηροφώτου στον πάγκο του συλλόγου.