ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικό με την Καρίτσα στο Βελεστίνο για Διαγόρα

Θέλοντας να διατηρηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό και στοχεύοντας από τώρα στην έναρξη του πρωταθλήματος, ο Διαγόρας υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο στις 17:00 την δυνατή και φέτος ΑΕ Καρίτσας στο Βελεστίνο
Φιλικό με την Καρίτσα στο Βελεστίνο για Διαγόρα

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου επικράτησε (2-0) το περασμένο Σάββατο επί της Ακρόπολης για το Κύπελλο ΕΠΣΘ και πλέον ετοιμάζεται αποκλειστικά με γνώμονα το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών στις 11 Οκτωβρίου, για τον 4ο όμιλο της Γ` Εθνικής. 

Αρχικά, υπήρχε η σκέψη το φιλικό να γίνει εκτός έδρας αλλά η Πιερία παραμένει υπό περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού κι έτσι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Βελεστίνο. Το Δημοτικό Στάδιο επιλέχθηκε αντί του Στεφανοβικείου ώστε να λειτουργήσει καλύτερα ως προσομοίωση της πρεμιέρας στα Ψαχνά Ευβοίας.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, φέτος συμμετέχει σε διαφορετικό όμιλο (4ο) του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Απόστολου Στύλου παραμένει ισχυρό στοχεύοντας στην κορυφή.

Έτσι, παρότι παιχνίδι προετοιμασίας, άπαντες στο στρατόπεδο του Διαγόρα το βλέπουν ως μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δουν πώς η ομάδα θα "μπει" στα επίσημες υποχρεώσεις. Παράλληλα, συνεχίζεται και η μεταγραφική αναζήτηση ώστε να μεγαλώσει και να ενισχυθεί το ρόστερ του συλλόγου, ενώ τελευταίο φιλικό πριν την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος αναμένεται να είναι απέναντι στον Θησέα Αγριάς (4 ή 5 Οκτωβρίου).