ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Κριτική Επιτροπή του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ο Στ. Πάσχος

Στην κριτική επιτροπή του Διεθνούς Διαγωνιστικού τμήματος στο φετινό Φεστιβάλ Δράμας (20-26/9) συμμετέχει ο Βελεστινιώτης σκηνοθέτης, Στέργιος Πάσχος, μαζί με σημαντικά ονόματα της έβδομης τέχνης
Στην Κριτική Επιτροπή του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ο Στ. Πάσχος
Ο Στέργιος Πάσχος στην αφίσα της κριτικής επιτροπής - Μικρού μήκους δημιουργίες του έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν στο Φεστιβάλ

Το 43ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας που σήκωσε αυλαία την περασμένη Κυριακή διεξάγεται για πρώτη φορά ταυτόχρονα και σε φυσικούς χώρους και online.

Μαζί με τον Πολωνό σκηνοθέτη Πάβελ Παβλικόφσκι, στην κριτική επιτροπή του Διεθνούς Διαγωνιστικού συμμετέχουν: η ηθοποιός Θέμιδα Μπαζάκα, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, η συγγραφέας Λένα Διβάνη και ο σκηνοθέτης Στέργιος Πάσχος.

Στο Εθνικό Διαγωνιστικό, πρόεδρος θα είναι ο σκηνοθέτης Αργύρης Παπαδημητρόπουλος.

Τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής θα είναι: ο Γιάννης Στάνκογλου, ηθοποιός, η Αλεξία Θεοδωράκη, σκηνογράφος- ενδυματολόγος, η Εύη Καλογηροπούλου, σκηνοθέτις και η Ρομάννα Λόμπατς, ηθοποιός.

Στο νεοσύστατο Διεθνές Σπουδαστικό τμήμα η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τους: Αλέξανδρο Διακοσάββα, δημοσιογράφο, Λήδα Βαρτζιώτη & Δημήτρη Τσακαλέα, σκηνοθετικό δίδυμο και Άλκη Πολίτη, σεναριογράφο, σκηνοθέτιδα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.